06 - 150 387 65| 020 – 261 09 32| info@dentperfect.nl

Top kwaliteit

Tandheelkunde in Turkije heeft zich zelf de laatste 15 jaar te weten bewijzen over de top kwaliteit behandelingen en ervaren deskundig tandartsen. De ontplooiing van tandheelkunde in Turkije begon met de toestemming van de overheid waardoor particulieren mochten investeren in het zorg sector.

Hierdoor heeft ook de tandheelkunde zich weten te ontwikkelen met de nieuwste generatie apparatuur en werelds beste implantalogen welke Internationaal erkend en opgeleid zijn.

U kunt via Dent Perfect ook gebruik maken de kwalitatief en modern tandheelkunde in Turkije. U boekt een vooronderzoek en maakt kennis met de behandelende implantoloog uit Turkije in onze samenwerkende praktijk in Rotterdam. Uw gebit wordt onder loep genomen en worden OPG röntgen foto’s van uw gebit gemaakt. Vervolgens wordt er besproken met u wat de mogelijkheden zijn wat betreft gebitsbehandeling. Binnen 3 werkdagen ontvangt u een behandelplan met de juiste tandheelkunde code’s en de kostenplaatje.

Arrangement

Wanneer u beslist om af te reizen naar Turkije geeft u het ons aan en regelen wij uw arrangement. U kunt ook aangeven om de arrangement zelf te regelen. Onze Nederlands sprekende begeleidster is in Istanbul 24 uur bereikbaar en helpt u met alle vragen die u tegenkomt in Turkije.

DentPerfect Turkije

Tandheelkunde Turkije FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over tandheelkunde Turkije. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

1. Is er een wachtlijst voor tandheelkundige zorg bij DentPerfect?

Nee, onze tandartsen werken niet met wachtlijsten. In overleg met de tandartspraktijk in Antalya of Istanbul bepaalt u zelf wanneer de behandeling wordt uitgevoerd. Wanneer u uw reisgegevens met DentPerfect bespreekt, kunnen wij u advies geven voor een verblijf in een comfortabel hotel op korte afstand van de praktijkruimtes. Het is ook mogelijk om uw reis- en verblijf volledig door onze medewerkers te laten boeken.

2. Mag ik zelf een keuze maken voor Antalya of Istanbul?

Ja, het staat u volledig vrij om te bepalen of u naar de DentPerfect praktijk in Istanbul of Antalya gaat. Ideaal. Zeker als u een tandheelkundige behandeling wilt combineren met een stedentrip en/of een zonnige strandvakantie.

3. Waarom is een tandheelkundige behandeling in Turkije goedkoper dan in Nederland?

De prijsverschillen tussen tandheelkundige behandelingen kunnen fors oplopen. De voornaamste oorzaak hiervan is dat de kosten voor arbeidsloon in Turkije aanmerkelijk lager zijn dan in onder andere Nederland.

4. Is een tandheelkundige behandeling in Turkije veilig?

Ja, de ervaren tandartsen van DentPerfect zijn professioneel en deskundig. De behandelingen en zorg die worden geleverd doen qua kwaliteit niet onder voor tandartsbehandelingen in Nederland. DentPerfect werkt uitsluitend met moderne tandartsapparatuur en geavanceerde behandeltechnieken. Er wordt gewerkt met strikte protocollen op hygiënisch gebied. Zowel de praktijk in Istanbul als de praktijk in Antalya hebben een ISO9001: 2000 certificaat.

5. Wordt een tandartsbehandeling in Turkije vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Aan de hand van de begroting die u ontvangt van DentPerfect, kunt u bij uw zorgverzekeraar informeren naar de vergoedingsmogelijkheden. Na afloop van de tandheelkundige behandeling ontvangt u een gespecificeerde factuur met daarop vermeld de tandcodes, naam van de tandarts en de volledige praktijkgegevens. Indien u een vergoeding krijgt, heeft u deze factuur nodig om in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

6. Heb ik garantie op een tandheelkundige behandeling in Turkije?

Ja, de exacte garantie voorwaarden en bepalingen kunt u navragen tijdens een consult bij de DentPerfect praktijk in Hoofddorp.

7. Moet ik ook voor een adviesgesprek naar Turkije?

Nee. DentPerfect heeft een moderne tandartspraktijk in Hoofddorp. Hier kunt u terecht voor een begroting, een persoonlijk behandelplan en eventuele nazorg.

8. Kan ik de kosten voor tandheelkundige zorg in Turkije aftrekken van de belasting?

Ja, dit is beperkt mogelijk. Om naheffingen en zelfs boetes te voorkomen, laat u zich vooraf adviseren door een belastingconsulent. Deze kan u precies vertellen aan welke voorwaarden u dient te voldoen om de kosten van uw jaarlijkse inkomstenbelastingaangifte af te trekken.

9. Hoe lang moet ik in Turkije verblijven?

De exacte verblijfsduur hangt af van de behandeling die wordt toegepast en de wensen die u heeft. Het plaatsen van implantaten gebeurt doorgaans binnen een aantal dagen, kronen plaatsen kan binnen 4 tot 5 dagen. Gemiddeld moet u rekening houden met een verblijf van 4 tot 8 dagen. Aan de hand van de begroting en het behandelplan kunt u zien hoe lang de verblijfsduur is. De tandarts in Hoofddorp kan dit nauwkeurig toelichten.

10. Kan een implantaat geplaatst worden als mijn tandvlees ontstoken is?

Nee, tandartsen vinden het onverantwoord om een implantaat te plaatsen bij ontstoken tandvlees. De ontsteking zal eerst behandeld worden.

11. Wat kan ik doen tijdens mijn verblijf in Istanbul of Antalya?

De vrije dagen kunt u zelf invullen. Wandel door het oude centrum van Istanbul, geniet van een dag aan het strand van Antalya. In overleg kunt u diverse excursies ondernemen.

12. Doet een behandeling pijn?

Dit is afhankelijk van het soort behandeling dat bij u wordt toegepast. De meeste tandheelkundige behandelingen worden met een plaatselijke verdoving uitgevoerd, zodat u geen pijn voelt van de ingreep. Eventuele napijn kan bestreden worden met een paracetamol, dit is overigens meestal van korte duur.

13. Kan ik na het plaatsen van kronen in Turkije voor onderhoud terecht bij mijn eigen tandarts?

Ja, dat is prima mogelijk. De tandartsen van DentPerfect werken met de hoogwaardige kronen van onder meer Resista, Straumann en Bego. Deze kronen zijn wereldwijd verkrijgbaar en ze voldoen aan strenge voorwaarden.

14. Is het verschil tussen eigen tanden en kronen zichtbaar?

Kronen en bruggen worden zo gemaakt dat niemand het verschil opmerkt. Zowel de kleur en vorm worden afgestemd op uw natuurlijke tanden. Alleen wanneer iemand van heel dichtbij, nauwkeurig kijkt kan enig verschil worden waargenomen.

Meer weten over onze gebitsrenovatie? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan. Wij helpen u graag!

Dent Perfect op Instagram

Lekker genieten van #lockdown Istanbul, ondertussen is de lab bezig met de prothese 🥼 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Full zirkonium kronen op 4 #bego implantaten 🦷

www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Veel suc6 met de tandjes Rachid, 6 maanden volgehouden en nu volop van genieten 😁 www.dentperfect.nl
#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

Let’s go! www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Chat met Dent Perfect