06 - 150 387 65| 020 – 261 09 32| info@dentperfect.nl

Tot wel 60% goedkoper dan in Nederland & België!

Wilt u ook een mooi en gezond gebit, maar daar niet te veel voor hoeven betalen? Bij ons kunt u altijd terecht in onze ISO 9001 gecertificeerde praktijk in Istanbul Turkije. U bent dan verzekerd van de meest innovatieve en geavanceerde methode van gebitsrenovatie tegen zeer concurrerende prijzen. En dat in een zeer aangename omgeving waar u in alle rust uw gebitsrenovatie zult ondergaan.

Welkom bij Dent Perfect; uw tandarts Turkije!

Meer weten over de gebitsrenovatie van Dent Perfect? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan.

Tandarts Turkije?

U kunt bij ons terecht voor al uw kronen, implantaten, bruggen, facings en whitenings! En tijdens uw verblijf bent u in goede handen van de Nederlands sprekende begeleiding. Dent Perfect regelt daarbij alles tot in de puntjes; van vlucht en verblijf tot de begeleiding en transfers.

DentPerfect Turkije

Vooronderzoek en consult

Bij Dent Perfect maakt u een afspraak voor een uitgebreid vooronderzoek en consult in Hoofddorp. Maar u kunt desgewenst ook terecht bij uw eigen tandarts of een met ons samenwerkende tandarts in verschillende steden in Nederland. Als het nodig is worden er OPG röntgenfoto’s van uw gebit gemaakt en bespreken wij de mogelijkheden van uw situatie.

Binnen 3 werkdagen ontvangt u vervolgens een behandelplan met een kostenplaatje waar de juiste tandarts codes aangegeven zijn van de behandelingen. Die heeft u nodig voor uw zorgverzekeraar en voor eventuele belastingaftrek.

Mocht u kiezen voor een tandarts in Turkije, dan wordt uw arrangement geregeld en geheel vervuld naar uw wensen. U kunt ook aangeven het arrangement naar Turkije zelf te organiseren. Tijdens uw tandartsbehandeling in Turkije heeft u de beschikking over onze Nederlands sprekende begeleidster die 24 uur per dag bereikbaar is.

Dr.Dt. Arslan

Dr. ArslanOnze implantoloog tandarts Dr.Dt. Arslan uit Turkije komt ieder maand naar Nederland voor vooronderzoeken en nacontroles. U kunt met uw behandelende tandarts al kennis maken in Nederland en vervolgens de behandeling in Turkije laten uitvoeren. Hierdoor zult u ongeveer 50% besparen aan kosten en een top kwalitatief behandeling ondergaan.

Perfect

Dus zoekt u een tandarts in Turkije, maar wilt u niet te veel betalen? Bij Dent Perfect bent u in perfecte handen voor al uw gebitsbehandelingen! En altijd de hoogste kwaliteit tegen lage kosten!

Foto’s

Klik op onderstaande foto’s van onze kliniek in Turkije voor vergrotingen!

Kliniek Tandarts Turkije
Kliniek Turkije

Kliniek Turkije

Kliniek Turkije

Tandarts Turkije

Kliniek Turkije

Kliniek Turkije

Tandarts in Turkije FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een tandarts in Turkije. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

1. Zijn de tandartsen in Turkije goed?

De tandartsen van DentPerfect in Antalya en Istanbul zijn ervaren professionals die werken met geavanceerde tandheelkundige apparatuur en gebruik maken de van nieuwste behandeltechnieken.

2. Is een tandarts in Turkije goedkoop?

Ja, gemiddeld genomen zitten er verschillen van 50% tot 65% tussen de prijzen voor tandheelkundige behandelingen in Nederland en Turkije. De voornaamste reden voor dit grote verschil is dat de totale praktijkkosten, inclusief kosten voor laboratorium, tandartsen en praktijkmedewerkers lager zijn in vergelijking met Nederland.

3. Hoe kan ik naar Turkije reizen?

U kunt besluiten om zelf uw reis en verblijf te organiseren. Daarnaast kunt u de organisatie van uw reis in samenspraak met een van de consulenten van DentPerfect doen. U geeft zelf aan van welke luchthaven u reist en met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt.

4. Waar verblijf ik in Turkije?

U heeft de mogelijkheid om uit een breed aanbod accommodaties te kiezen. Hotels, pensions, appartementen of vakantiewoningen in de 3 tot 5 sterren classificatie. De accommodaties bevinden zich in de directe omgeving van de tandartspraktijk.

5. Hoe lang gaat mijn nieuwe of herstelde gebit mee?

Zeker bij gedeeltelijke of volledige tandprotheses wordt te snel aangenomen dat de resultaten uw leven lang mee gaan. Net zoals natuurlijke tanden en kiezen kunnen kronen, bruggen en protheses beschadigen en/of losraken, wat tandplak en tandvleesproblemen tot gevolg kan hebben. Laat daarom uw gebit periodiek door een tandarts nakijken en behandelen. Kies daarnaast voor een optimale mondhygiëne waarbij u dagelijks poetst en flost.

6. Wat is het verschil tussen een brug en een gedeeltelijke prothese?

Zowel een brug als een gedeeltelijk kunstgebit vervangt ontbrekende tanden en/of kiezen. Een brug wordt permanent bevestigd aan de natuurlijke tandbasis of implantaat. Een gedeeltelijke prothese wordt door middel van klemmen aan de tanden bevestigd en kan door de gebruiker op eenvoudige wijze verwijderd worden. Over het algemeen zijn mensen meer tevreden met een brug dan met een gedeeltelijke gebitsprothese.

7. Moet ik een wortelkanaalbehandeling ondergaan voor het plaatsen van een kroon?

Nee. Hoewel de meeste tanden die een wortelkanaalbehandeling hebben ondergaan, een kroon nodig hebben om versterkt te worden, heeft niet iedere tand waar een kroon op komt ook een wortelkanaalbehandeling nodig. De tandarts kan dit nauwkeurig beoordelen en samenvatten in een persoonlijk behandelplan.

8. Wat zijn de voor- en nadelen van implantaten?

In feite zijn implantaten kunstwortels die het plaatsen van een vaste gebitsconstructie mogelijk maken. Uw nieuwe gebit voelt heel natuurlijk aan, waardoor het gebruikscomfort hoger is dan wanneer er wordt gekozen voor een losse prothese. Daarnaast slinkt het kaakbot niet en valt uw mond niet in. Implantaten zijn duurzaam en ongevoelig voor tandbederf. Eventuele nadelen zijn dat u een aantal keer naar de praktijk in Turkije moet en dat het behandeltraject langer is dan wanneer u kiest voor een kunstgebit.

9. Hoe kan ik de tandarts in Turkije betalen?

Afspraken over de betaling worden gemaakt wanneer u besluit om de tandheelkundige behandeling in Turkije toe te laten passen. Contante betaling is mogelijk in Euro’s, daarnaast kunt u ter plaatse bij de praktijk ook pinnen.

10. Kan ik communicatieproblemen verwachten?

Nee, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Gedurende uw verblijf in Turkije is Nederlandstalige begeleiding voorzien. De tandartsen spreken naast Turks vaak ook Engels en/of Duits.

11. Hoe lang moet ik in Turkije verblijven?

De exacte verblijfsduur is afhankelijk van de tandheelkundige behandeling die wordt toegepast. Wanneer u vooraf een röntgenfoto van uw gebit kan laten zien, kan een vrij nauwkeurige inschatting gemaakt worden van de benodigde tijd. Gemiddeld verblijven mensen 4 tot 8 dagen in Turkije.

12. Ik ben bang voor de tandarts. Wat kan ik doen?

U bent niet de enige met tandarts vrees. De ervaren tandartsen van DentPerfect zijn zich hiervan bewust en helpen u deze angst te overwinnen. Door nauw met u samen te werken en u door middel van een geavanceerd camerasysteem mee te laten kijken naar de behandeling verloopt uw tandheelkundige behandeling vlot. U wordt op professionele wijze betrokken bij uw gebitsrenovatie. De tandarts volgt uw aanwijzingen en neemt de tijd om u vooraf op uw gemak te stellen. Daarbij staat het behoud of het herstel van uw gebit en een stralende glimlach voorop. U kunt tijdens het consult bij de praktijk in Hoofddorp al aangeven dat u opziet tegen de behandeling.

Meer weten over onze gebitsrenovatie? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan. Wij helpen u graag!

Dent Perfect op Instagram

Lekker genieten van #lockdown Istanbul, ondertussen is de lab bezig met de prothese 🥼 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Full zirkonium kronen op 4 #bego implantaten 🦷

www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Veel suc6 met de tandjes Rachid, 6 maanden volgehouden en nu volop van genieten 😁 www.dentperfect.nl
#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

Let’s go! www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Chat met Dent Perfect