06 - 150 387 65| 020 – 261 09 32| info@dentperfect.nl

Veel voordeliger

Implantaten zijn in prijs vergeleken veel voordeliger in Turkije, waar u al 50% mee kunt besparen. Onze merk implantaten die wij toepassen zijn het Amerikaanse farikaat implantaten Biohorizons www.biohorizons.com en Zwiters fabrikaat implantaten Straumann www.straumann.nl. Deze implantaten zijn werelds beste merken die worden toegepast.

U krijgt een officieel aangetekend certificaat van onze implantaloog, waar u internationaal erkenning heeft voor nacontrole en garantie voor uw implantaten.

Onze implantaten

De prijs implantaten van Chinese of Israëlisch fabricaat waaronder www.mis-implants.com zijn in kwaliteit niet te vergeleken met onze toegepaste implantaten. In prijs zijn de Chinese en Israëlische merk implantaten wel voordeliger, maar worden door onze implantaloog totaal niet aanbevolen.

Onze tarieven voor implantaten!

DentPerfect Turkije

Prijs implantaten FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over prijs implantaten. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

1. Zijn implantaten duur?

De kostprijs van een implantaat hangt af van de kwaliteit en de producent. Dent Perfect werkt naar volle tevredenheid met kwaliteitsimplantaten van het Italiaanse Resista, het Zwitserse Straumann en het Duitse Bego. De kosten beginnen bij € 545.

2. Heb ik garantie op implantaten?

Na het afronden van de ingreep ontvangt u een officieel ondertekend certificaat. Dit certificaat geeft u internationale erkenning voor nacontrole en garantie voor de implantaten. Overigens kan het recht op garantie worden ingetrokken wanneer er sprake is van externe invloeden zoals slechte mondhygiëne en/of beschadigingen als gevolg van overmatige tandenknarsen of het bijten op harde materialen.

3. Zijn er goedkope implantaten beschikbaar?

Regelmatig wordt er gevraagd om goedkope Chinese en/of Israëlische implantaten. De kwaliteit van deze implantaten is niet te vergelijken met de implantaten die de tandartsen van Dent Perfect gebruiken en adviseren. Om langdurig zonder problemen van uw gebit te genieten wordt het gebruik van deze goedkope implantaten afgeraden.

4. Worden de kosten van implantaten vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Dat hangt af van de wijze waarop u tandzorg bijkomend verzekerd heeft. Zorgverzekeraars hebben zeker vergoedingsmogelijkheden. U kunt deze navragen bij uw zorgverzekeraar. In de meeste gevallen telt de eigen bijdrage mee.

5. Kan ik de prijs van de implantaten in termijnen betalen?

Ja, indien gewenst kunt u gebruik maken van handige termijnbetalingen. U kunt hiervoor een doorlopend krediet of persoonlijke lening afsluiten. Nederland kent een aantal gespecialiseerde kredietverstrekkers die medische, cosmetische en tandheelkundige behandelingen financieren. Betaling in termijnen is mogelijk als uw financiële verplichtingen dit toelaten.

6. Weet ik van tevoren hoeveel implantaten kosten?

Ja, tijdens het consult bij de tandarts in Hoofddorp wordt een behandelplan op maat samengesteld. U ontvangt hierbij een overzichtelijke prijsopgave, zodat u thuis alles rustig na kunt lezen. Bij Dent Perfect weet u van tevoren precies waar u op financieel vlak aan toe bent.

7. Moet ik de volledige behandelsom vooraf betalen?

Afspraken omtrent het betalen van de behandeling, maakt u met de tandarts. In de meeste gevallen wordt de behandeling verdeeld in fasen en kunt u deze fasen apart betalen.

8. Hoe hoog zijn de bijkomende reis- en verblijfskosten?

Dit is afhankelijk van het aantal keren dat u naar de tandartspraktijk in Istanbul of Antalya reist. De meeste mensen reizen minimaal 2 keer naar Turkije en verblijven één of meerdere nachten ter plaatse. Retourtickets zijn verkrijgbaar vanaf € 175 en Dent Perfect kan voor u een betaalbare, maar comfortabele, accommodatie organiseren.

9. Waar kan ik terecht bij problemen met het implantaat?

Nazorg en controles kunnen in Hoofddorp gebeuren. Periodieke controle is ook bij implantaten noodzakelijk. De tandarts is in staat om eventuele problemen, zoals ontstekingen van het kaakbot, tijdig op te sporen en een behandeling te starten. Ook wanneer u klachten heeft kunt u contact opnemen met de praktijk in Hoofddorp.

10. Zijn implantaten in Turkije goedkoper dan in Nederland?

Zowel Nederlandse tandartsen als de tandartsen van Dent Perfect in Turkije werken met hoogwaardige implantaten van Italiaanse, Zwitserse en Duitse makelij. Het verschil in kostprijs ontstaat doordat de kosten voor arbeidsloon in Nederland stukken hoger zijn dan in Turkije. Door implantaten in Turkije te laten plaatsen bespaart u ruim 50% tot 60% op een behandeling in Nederland.

11. Krijg ik korting wanneer ik gelijktijdig implantaten en een prothese laat plaatsen?

Kortingsmogelijkheden variëren en kunnen besproken worden tijdens het consult dat aan een behandeling voorafgaat.

12. Ik heb een advertentie gezien voor goedkope implantaten. Hoe is de kwaliteit hiervan?

Tegenwoordig maken tandarts praktijken gebruik van implantaten met uiteenlopende kwaliteit. Een goed gebit is belangrijk voor zowel uw mond als voor uw gezondheid. Niet of onvoldoende kunnen kauwen draagt daar niet aan bij. Dent Perfect heeft een bewuste keuze gemaakt voor kwalitatief hoogwaardige implantaten. Vertrouwt u de aanbieding die u elders ziet niet? Laat u dan niet verleiden door een ‘te’ goedkoop tarief. Dit voorkomt dat u achteraf te maken heeft met een teleurstelling en implantaten die binnen een paar jaar vervangen moeten worden.

13. Kan ik ergens ervaringen vinden over implantaten?

Online worden in blogs, vlogs en op review sites onder meer ervaringen gedeeld die betrekking hebben op implantaten. Ook kronen, bruggen en protheses worden beoordeeld en besproken. Een toenemend aantal behandelcentra plaatst eveneens klantervaringen op de website. Uiteraard is de mening van iemand anders interessant, maar laat deze nooit van doorslaggevend belang zijn.

Meer weten over onze gebitsrenovatie? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan. Wij helpen u graag!

Dent Perfect op Instagram

Lekker genieten van #lockdown Istanbul, ondertussen is de lab bezig met de prothese 🥼 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Full zirkonium kronen op 4 #bego implantaten 🦷

www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Veel suc6 met de tandjes Rachid, 6 maanden volgehouden en nu volop van genieten 😁 www.dentperfect.nl
#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

Let’s go! www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Chat met Dent Perfect