Wij maken een prachtig en gezond gebit betaalbaar

Dent Perfect biedt gebitsbehandelingen aan in Turkije. Wij kunnen u helpen aan een prachtig en gezond gebit voor een goede prijs. 

Betaalbare tandartsbehandelingen in Turkije met de zekerheid van Nederland.

Bij Dent Perfect bent u aan het juiste adres wanneer u overweegt uw tanden te laten behandelen in Turkije. Door onze  samenwerking met een ISO 9001 gecertificeerde praktijk in Istanbul kunnen geavanceerde methodes van gebitsrenovatie aanbieden tegen concurrerende prijzen.

Behandelplan in Nederland

Doordat het behandelplan al in Nederland wordt opgesteld heeft u meteen duidelijkheid. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan in het buitenland.

Gemiddeld 70% voordeliger

Gebitsbehandelingen in Turkije hebben een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Hierdoor komt u gemiddeld 70% voordeliger uit. (incl. reis)

Vraag nu een gratis consult aan

Tijdens een gratis consult kijken wij samen met u naar de mogelijkheden. Wij zijn resultaat gericht en denken altijd met u mee zodat u de best mogelijke behandeling krijgt binnen uw budget. 

Kom vrijblijvend langs in onze intake dag in Almere

20 april 2022

Straatnaam 123 1000 AA Almere

Dit is waarom je kiest voor Dent Perfect

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Dent Perfect staat garant voor de beste zorg tegen de voordeligste prijzen. In de klinieken van Dent Perfect worden alle materialen en iedere behandeling gecontroleerd op veiligheid en efficiëntie. Alle behandelend tandartsen zijn in het bezit van internationale kwaliteitscertificaten (o.a. ISO 9001).

Behandelplan in Nederland

Zowel het vooronderzoek als het opstellen van uw behandelplan vindt plaats in onze kliniek in Almere. Hierdoor heeft u meteen duidelijkheid en komt u niet voor verrassingen te staan in het buitenland.

Service en kwaliteit

Het team van Dent Perfect staat voor u klaar om u te begeleiden bij iedere stap van het behandelproces. Zo zullen wij u al bij het vooronderzoek uitgebreid informeren over de behandelprocedure. Wij stellen alles in het werk om aan uw wensen te voldoen.

Geen verrassingen achteraf

Doordat het behandelplan al in Nederland wordt opgesteld heeft u meteen duidelijkheid. Daarnaast krijgt u tegelijkertijd met uw behandelplan een uitgebreid kostenoverzicht zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. 

Veel gestelde vragen

Veel vragen komen regelmatig terug. We hebben de meest voorkomende vragen over onze behandelingen opgesomd. Mocht uw vraag er niet tussen staan neem dan contact met ons op via info@dentperfect.nl of 020 261 09 32

Nee, Dent Perfect werkt niet met een wachtlijst. U kunt zelf bepalen wanneer u behandeld wilt worden. Indien u uw gewenste behandeldatum kenbaar maakt, krijgt u van Dent Perfect een gepast aanbod voorzien van vlucht- en verblijfsopties. U kunt er voor kiezen om de reis volledig door Dent Perfect te laten arrangeren of zelf een vliegticket en accommodatie te boeken.

Ja, zowel het vooronderzoek als de nazorg vindt plaats in onze kliniek in Almere. U hoeft dus niet opnieuw naar Turkije af te reizen wanneer de behandeling is voltooid.

Tussen tandheelkundige correcties in Nederland en Turkije bestaat een groot prijsverschil. De voornaamste oorzaak is dat de arbeidskosten in Turkije vele male lager liggen dan in Nederland. Door de service van Dent Perfect kunt u gebruik maken van hoogstaande zorg in internationaal gekwalificeerde klinieken tegen concurrerende prijzen.

Aan de hand van de offerte kunt u bij uw verzekeraar informeren of de behandeling wordt vergoed. U krijgt na afloop van de behandeling een factuur met Nederlandse tandcodes, deze is noodzakelijk voor een eventuele vergoeding door een Nederlandse verzekeraar en bruikbaar voor belastingopgave.

Ja, indien u dit wenst, worden uw vliegticket en verblijf tegen een gunstig tarief door Dent Perfect in orde gemaakt. U heeft ook de mogelijkheid om zelf uw reis en verblijf te regelen.

De lengte van uw verblijf in Turkije is afhankelijk van het type behandeling en uw wensen. Het plaatsen van implantaten gebeurt binnen een of twee dagen, kronen worden geplaatst binnen vier of vijf dagen. Aan de hand van het behandelplan bent u op de hoogte van de exacte verblijfsduur, uiteraard kunt u er voor kiezen om uw verblijfsduur te verlengen met een onbezorgde vakantie.

Vraag nu een gratis consult aan

Chat met Dent Perfect