06 - 150 387 65| 020 – 261 09 32| info@dentperfect.nl

Kwalitatief & betaalbaar

Bent u op zoek naar kwalitatief & betaalbaar kronen? Dan bent u bij Dent Perfect op de juiste adres. In Nederland worden patiënten geconfronteerd met hoge rekeningen als het gaat om kronen. Voor het zelfde kwaliteit en materiaal kronen kunt u terecht in onze super moderne praktijk in Turkije. Onze tandarts dr.dt. Arslan welke gespecialiseerd is in prothese en implantaten zorgt dat u weer zorgeloos kunt lachen.

U kunt kiezen voor verschillende materiaal kronen in Turkije, het meest toegepaste materiaal voor kronen zijn metaal/porselein en porselein/zirkonium. In onze praktijk in Nederland maakt u al kennis met de behandelende tandarts uit Turkije. Uw gebit wordt onder loep genomen en worden gekeken wat voor u de mogelijkheden zijn. Binnen drie werkdagen ontvangt u een behandelplan met aangegeven tand elementen en codes voor kronen. Mocht u beslissen om af te reizen naar Turkije kunt u het ons aangeven.

Nederlands sprekende begeleidster

Wanneer u in Turkije bent gearriveerd wordt u begeleidt door onze Nederlands sprekende begeleidster. U kunt bij haar met al uw vragen terecht, en wordt u begeleid gedurende tijd die u doorbrengt in Turkije.

DentPerfect Turkije

Implantaten Turkije FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over implantaten Turkije. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

1. Is het laten plaatsen van implantaten in Turkije veilig?

Ja, zowel bij de tandartspraktijk van DentPerfect in Istanbul als in Antalya werken ervaren tandartsen. Beide klinieken zijn voorzien van moderne behandelapparatuur. De klinieken beschikken over ISO 9001 certificaten, waarbij u er zeker van bent dat er veel aandacht wordt besteed aan hygiëne.

2. Waarom zijn implantaten in Turkije zoveel goedkoper dan in Nederland?

De voornaamste reden van dit prijsverschil zijn de salariskosten. Tandartsen en assistenten ‘kosten’ in Turkije minder dan in Nederland. Ook de kosten om een tandartspraktijk draaiend te houden zijn lager. Al deze lagere kosten maken dat een ingreep goedkoper aangeboden en toegepast kan worden.

3. Worden ingrepen van DentPerfect vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Dit verschilt per zorgpolis en per zorgverzekeraar. Tandartsbehandelingen worden beperkt vanuit de basisverzekering vergoed en in de meeste gevallen moet u rekening houden met de eigen bijdrage. Of uw zorgverzekeraar ook behandelingen vergoed die in Turkije worden toegepast, kunt u navragen bij uw verzekeraar. Deze kan u gelijktijdig informeren over eventuele voorwaarden en van toepassing zijnde vergoedingsbedragen. Uiteraard kunt u van ons een factuur in het Engels of Nederlands krijgen.

4. Hoe kan ik de kosten in Turkije betalen?

U kunt zowel per bankoverschrijving als per bank- en/of creditcard betalen. Afspraken omtrent de betaling worden gemaakt tijdens het consult in Hoofddorp. Om misverstanden te vermijden, werkt DentPerfect ook in Turkije met Euro.

5. In welke taal wordt in geholpen?

Bij DentPerfect kunt u zowel terecht met Nederlands, Duits, Engels en/of Turks. Nederlandstalige begeleiding is ook in Istanbul en Antalya aanwezig. Over communicatie problemen hoeft u zich geen zorgen te maken.

6. Krijg ik garantie op een behandeling in Turkije?

Ja. Zowel de garantie voorwaarden als bepalingen kunt u opvragen bij de praktijk in Hoofddorp.

7. Kan iedereen voor implantaten naar Turkije?

Voordat u naar de praktijk in Turkije gaat, vindt er eerst een uitgebreid consult plaats bij de tandarts in Hoofddorp. Hierbij wordt niet alleen uw gebit onderzocht er wordt ook veel aandacht besteed aan de hoeveelheid kaakbot, uw gezondheid en eventuele chronische aandoeningen waar u bekend mee bent. Op basis van dit consult stelt de tandarts een persoonlijk behandelplan samen. Een enkele keer gebeurt het dat iemand om wat voor reden dan ook niet in aanmerking komt voor implantaten.

8. Hoe wordt mijn reis naar Turkije geregeld?

De medewerkers van DentPerfect kunnen uw reis en verblijf naar Turkije in samenspraak met u organiseren. Het staat u uiteraard vrij om zelf te bepalen vanaf welke luchthaven u vertrekt en met welke luchtvaartmaatschappij u reist. Als uw reisgegevens definitief zijn dan geeft u deze aan ons door. Bij aankomst op het vliegveld in Istanbul of Antalya wordt u opgewacht en naar het hotel of de tandartspraktijk gebracht.

9. Hoe vaak moet ik naar de tandarts in Turkije?

Afhankelijk van de omvang van de ingreep moet u rekening houden met minimaal 2 bezoeken aan de praktijk. De tandarts kan hier tijdens het consult meer informatie over geven. Na het plaatsen van de implantaten hebben deze 2 tot 3 maanden nodig om goed vast te groeien. Pas daarna zal een kroon, brug of prothese op het implantaat bevestigd worden.

10. Kan ik op een dag heen en weer naar Turkije?

In principe is dat mogelijk al wordt het in praktijk nauwelijks gedaan. Zeker wanneer de implantaten geplaatst worden, wordt geadviseerd om minimaal één nacht in Turkije te verblijven. Voordat u terug naar huis vliegt, controleert de tandarts de implantaten. Het is een ingreep waarbij u veel geduld moet hebben, voordat het eindresultaat definitief is.

11. Welke implantaten worden in Turkije gebruikt?

DentPerfect werkt naar volle tevredenheid met implantaten van Straumann, Resista en Bego. Welke implantaten bij u geplaatst worden, bespreekt de tandarts met u.

12. Kan ik een kroon op een implantaat laten plaatsen?

Ja, een implantaat kunt u zien als een kunstwortel en basis voor een kroon, brug of prothese. Pas nadat het implantaat is vastgegroeid in het kaakbot kan de kroon of brug geplaatst worden.

13. Moet ik na het plaatsen van implantaten de hechtingen laten verwijderen?

Nee, tandartsen werken met oplosbaar hechtdraad. Voor een vlot herstel en het beperken van de kans op complicaties is goede mondhygiëne belangrijk. Poets uw tanden met een zachte tandenborstel en spoel uw mond regelmatig. Ook kunt u het gebruik van tandfloss overwegen.

Kronen Turkije FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over kronen Turkije. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

1. Kan ik voor een kroon naar Turkije?

Ja, de kwaliteit van tandheelkundige zorg en behandelingen in Turkije is van hoog niveau. De kostprijs voor de behandeling ligt aanmerkelijk lager dan in Nederland.

2. Moet ik voor een consult bij de tandarts naar Turkije?

Nee, DentPerfect heeft een modern ingerichte tandartspraktijk in Hoofddorp. Hier kunt u terecht voor het laten maken van een begroting. Ook eventuele nazorg na afloop van de tandheelkundige behandeling in Turkije vindt plaats bij onze tandartsen in Hoofddorp.

3. Wat kost een kroon bij DentPerfect in Istanbul of Turkije?

DentPerfect biedt een hoge kwaliteit op zowel het gebied van zorg als tandheelkundige behandelingen. Uiteraard tegen betaalbare kosten. Kronen zijn beschikbaar vanaf € 195. U kunt in Hoofddorp een begroting laten maken. U weet dan precies wat een behandeling op maat kost.

4. Valt een kroon op in mijn mond?

Nee, de ervaren tandartsen laten de kroon er net zo uitzien als uw natuurlijke tand of kies. Hierdoor valt deze niet op. Het is mede daarom dat kronen die gemaakt worden van metaal en voorzien van een zilver- of goudlegering alleen achter in uw mond geplaatst worden.

5. Waarom zijn kronen in Turkije goedkoper dan in Nederland?

De reden van het prijsverschil is onder meer dat de arbeidslonen van zowel tandartsen als praktijkmedewerkers lager zijn dan in Nederland. Techniekkosten zijn eveneens lager. Lagere (maand)kosten betekent dat de behandeling voor een lager tarief aangeboden kan worden.

6. Krijg ik garantie op kronen die in Turkije geplaatst worden?

Ja, bij DentPerfect krijgt u garantie op de tandheelkundige behandelingen die in de kliniek worden uitgevoerd. Zowel de garantievoorwaarden als bepalingen kunt u opvragen bij de praktijken in Hoofddorp, Antalya en Istanbul.

7. Is een tandheelkundige behandeling in Turkije betrouwbaar?

Ja, de moderne tandklinieken in zowel Antalya als Istanbul zijn voorzien van de nieuwste tandheelkundige behandelapparatuur en meerdere ervaren tandartsen passen dagelijkse behandelingen toe. Met behulp van een camerasysteem, kunt u de behandeling zelf volgen. Ook aan hygiëne wordt veel aandacht besteed. Zo beschikken de klinieken over een ISO 9001:2000 certificaat.

8. Hoe lang moet ik in Turkije verblijven?

De verblijfsduur hangt af van uw behandelplan. In de meeste gevallen is 6 tot 8 dagen voldoende. Overigens dient u voor het plaatsen van kronen doorgaans 2 keer naar Turkije te reizen. Tijdens het eerste bezoek worden, indien gewenst of noodzakelijk, implantaten geplaatst. Bij het volgende bezoek worden de kronen geplaatst. U kunt dit van tevoren overleggen met de tandarts.

9. Kan ik in Turkije communiceren met de tandarts?

Ja, Nederlandstalige begeleiding is voorzien. De tandartsen spreken naar Turks ook Engels en/of Duits. Het vooronderzoek heeft in Hoofddorp plaatsgevonden. Uw dossier is besproken en doorgestuurd naar de tandarts in Istanbul of Antalya. U kunt zeker zijn van een vlekkeloze opvolging. Ook wanneer u na de ingreep terugreist naar Nederland hebben de tandartsen onderling overleg over een eventuele opvolging van uw gebit.

10. Worden kronen in Turkije ook in combinatie met implantaten geplaatst?

Ja, zowel voor kronen die op een natuurlijke tandwortel worden geplaatst als voor de combinatie van implantaat en kroon kunt u naar Turkije. Het is ook mogelijk om een brug te laten plaatsen. Moderne behandeltechnieken worden toegepast. Een behandeling kan volledig op maat worden samengesteld.

11. Zijn de reis- en verblijfskosten bij het behandeltarief in begrepen?

Nee, deze kosten zijn niet inbegrepen. In overleg met DentPerfect kunnen wij voor u een comfortabel hotel verblijf reserveren op korte afstand van de tandartspraktijk. Retourvluchten zijn beschikbaar vanaf € 175. U kunt zelf bepalen vanaf welke luchthaven u naar Turkije reist en met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt.

12. Hoe kom ik bij de tandartspraktijk in Turkije?

Wanneer uw reisgegevens bekend zijn, geeft u deze door aan DentPerfect. U wordt afgehaald van het vliegveld en naar het hotel of tandartspraktijk gebracht. Ook de terugreis naar het vliegveld wordt voor u geregeld.

13. Kan ik tarieven van kronen in Nederland en Turkije met elkaar vergelijken?

Ja, u vindt een overzichtelijke vergelijking bij de tarieven van DentPerfect. Daarnaast kunt u uiteraard ook bij een Nederlandse tandarts een persoonlijk behandelplan laten samenstellen en de kosten hiervan vergelijken met de begroting die u van DentPerfect ontvangt. Objectief vergelijken is mogelijk als u dezelfde uitgangspunten als basis neemt. Dus hetzelfde aantal kronen, dezelfde materialen en/of een combinatie behandeling met kronen en implantaten.

Meer weten over onze gebitsrenovatie? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan. Wij helpen u graag!

Dent Perfect op Instagram

Lekker genieten van #lockdown Istanbul, ondertussen is de lab bezig met de prothese 🥼 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Full zirkonium kronen op 4 #bego implantaten 🦷

www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Veel suc6 met de tandjes Rachid, 6 maanden volgehouden en nu volop van genieten 😁 www.dentperfect.nl
#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

Let’s go! www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Chat met Dent Perfect