06 - 150 387 65| 020 – 261 09 32| info@dentperfect.nl

Betaalbaar en kwalitatief

U wilt betaalbaar en kwalitatief implantaten laten plaatsen. In Nederland worden patiënten geconfronteerd met hoge rekeningen en zoeken een alternatief om implantaten te kunnen plaatsen voor weinig geld.

In onze supermoderne praktijk in Turkije welke bekleed is met de nieuwste generatie apparatuur kunt u terecht voor implantaten. Wij passen in Turkije twee verschillende merk implantaten (titanium) toe voor onze patiënten. Het Amerikaans fabricaat implantaten Biohorizons www.biohorizons.com en de Zwitsers fabricaat implantaten www.straumann.com. Deze merk implantaten worden Internationaal het beste kwaliteit aangewezen en aangeraden aan implantologen. Wanneer u in Turkije behandelt wordt krijgt u van onze implantoloog een certificaat waar u Internationaal de recht krijgt voor nazorg en garantie.

Rotterdam

U maakt kennis met onze implantoloog in Rotterdam, u ondergaat een vooronderzoek en worden OPG röntgen foto’s van uw gebit gemaakt. U ontvangt binnen 3 werkdagen een behandelplan met een kostenplaatje. Wanneer u ons aangeeft dat u wilt afreizen voor implantaten naar Turkije, regelen wij uw arrangement. Onze Nederlands sprekende begeleidster helpt u met alle vragen die u tegenkomt in Turkije

Wilt u ook voor uw implantaten naar Turkije en meer dan 50% besparen aan uw kosten? Neem contact met ons op!

DentPerfect Turkije

Implantaten Turkije FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over implantaten Turkije. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

1. Kan ik naar Turkije voor implantaten?

Ja, diverse Turkse tandheelkundige praktijken bieden in Nederland hun diensten aan. Dent Perfect heeft een vestiging in Hoofddorp, de tandheelkundige behandelingen vinden plaats in Istanbul of Antalya.

2. Waarom ga ik naar Turkije voor implantaten?

De kosten voor implantaten zijn in Turkije 50% tot 60% goedkoper dan in Nederland. De kwaliteit van de tandheelkundige zorg is van hoog niveau en de tandartsen zijn gespecialiseerd in het toepassen van de verschillende behandelmethodes. De resultaten die bereikt worden zijn goed en bij een goede mondhygiëne gaat een implantaat uw leven lang mee.

3. Worden implantaten in één keer geplaatst of moet ik meerdere keren naar Turkije?

Nadat een implantaat is aangebracht heeft deze tijd nodig om aan het kaakbot te hechten. Bij implantaten die in uw bovenkaak worden geplaatst duurt dit gemiddeld 6 maanden, terwijl implantaten in de onderkaak na zo’n 3 maanden verankerd zijn. Pas nadat het implantaat is gehecht kan een kroon, brug of prothese worden geplaatst. Dit gebeurt tijdens uw tweede bezoek aan de praktijk in Turkije. U reist minimaal 2 keer naar Istanbul of Antalya. Eventueel kunt het tandartsbezoek combineren met een citytrip en/of zonvakantie.

4. Kan ik op een dag heen en weer naar Turkije?

Het plaatsen van de implantaten duurt een aantal uren. Na het afronden van de ingreep kunt u naar het hotel. De volgende dag vindt een controle plaats bij de tandarts, waarna u kunt beslissen om naar huis te reizen. Op een dag heen en weer reizen is praktisch onmogelijk en wordt afgeraden.

5. Worden de kosten voor implantaten in Turkije vergoed?

Wanneer uw zorgverzekeraar de kosten voor de ingreep in Nederland niet vergoed, dan is het niet te verwachten dat een behandeling in het buitenland wel vergoed wordt. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar. Deze kan u eventueel gelijk vertellen aan welke voorwaarden u moet voldoen om eventueel aanspraak te kunnen maken op een kostenvergoeding.

6. Waarom zijn implantaten in Turkije zo goedkoop?

De kosten voor arbeidsloon zijn in Turkije veel lager dan in Nederland. Ook het tandtechnisch laboratorium in Turkije is goedkoper dan een laboratorium in Nederland. Lagere kosten zorgen ervoor dat tandheelkundige behandelingen goedkoper aangeboden kunnen worden.

7. Kan ik in Turkije communiceren met de tandarts?

De tandartsen spreken Engels, Duits of Turks. Nederlandstalige begeleiding is aanwezig. U kunt gewoon in uw eigen taal vragen stellen, zonder dat u zich daarbij zorgen hoeft te maken over communicatie problemen.

8. Welke materialen worden in Turkije gebruikt?

De tandartsen van Dent Perfect werken met dezelfde materialen als in Europa en Amerika. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van Italiaanse, Zwitserse en Duitse implantaten. Welke implantaten bij u het beste resultaat geven, kan de tandarts u vertellen na het vooronderzoek in Hoofddorp.

9. Hoeveel kosten implantaten in Turkije?

De kosten voor het aanbrengen van implantaten in Turkije zijn betaalbaar. Italiaanse implantaten zijn beschikbaar vanaf € 545. Wat een behandeling in uw situatie kost hangt af van uw verwachting en behoefte.

10. Ziet mijn gebit er beter uit met implantaten?

Ja, zeker wanneer u de in het zicht springende tanden laat behandelen. Tandimplantaties bieden zowel medische als esthetische verbetering. Een ervaren tandarts geeft uw gezicht een verzorgde uitstraling.

11. Heb ik garantie op Turkse implantaten?

Ja, wanneer u voldoet aan de garantie voorwaarden en bepalingen kunt u aanspraak maken op grote en kleine reparaties aan het implantaat. Garantie kan komen te vervallen wanneer er sprake is van slechte mondhygiëne. Laat de implantaten periodiek controleren, zodat in geval van ontstekingen de tandarts tijdig een behandeling kan starten.

12. Is een tandheelkundige behandeling in Turkije veilig?

Ja. Dent Perfect voldoet aan de strikte wet- en regelgeving die gehanteerd wordt op het gebied van Volksgezondheid. De kliniek beschikt over het ISO 9001:2000 certificaat. Bovendien wordt er gewerkt met geavanceerde tandheelkundige apparatuur. Door middel van een geavanceerd camerasysteem kunt u de hele behandeling volgen en zien wat er gebeurt.

13. Hoe kom ik bij de praktijk in Istanbul of Antalya?

In samenspraak met Dent Perfect wordt uw reis gepland. Retourvluchten zijn beschikbaar vanaf € 175. U bepaalt zelf vanaf welke luchthaven u vertrekt en met welke luchtvaartmaatschappij u reist. Geef de vertrek- en aankomstgegevens tijdig door. U wordt dan op het vliegveld in Turkije opgewacht, zodat aansluitend de transfer naar het hotel en/of de tandartspraktijk plaatsvindt.

Meer weten over onze gebitsrenovatie? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan. Wij helpen u graag!

Dent Perfect op Instagram

Lekker genieten van #lockdown Istanbul, ondertussen is de lab bezig met de prothese 🥼 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Full zirkonium kronen op 4 #bego implantaten 🦷

www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Veel suc6 met de tandjes Rachid, 6 maanden volgehouden en nu volop van genieten 😁 www.dentperfect.nl
#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

Let’s go! www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Chat met Dent Perfect