06 - 150 387 65| 020 – 261 09 32| info@dentperfect.nl

Implantaten tegen lage prijzen

Goedkope implantaten bij een kliniek in Turkije gespecialiseerd in implantologie. Tandheelkundige implantaten tegen lage prijzen, niet altijd goedkope B of erger C merken, maar ook de A merken welke uiteraard zeer gewild zijn bij vooral de patienten uit Europa. De goedkope implantaten komen allemaal met een zogenaamd “implantaten paspoort”.

Mocht u ooit problemen hebben met een implantaat dan kan iedere tandarts of implantoloog precies zien welk implantaat gebruikt is. Goedkope implantaten, welke zijn gemaakt van hoogwaardig titanium, worden in de kaak geplaatst en groeien in het eigen bot vast. Als kronen, bruggen of veneers niet meer mogelijk zijn biedt implantologie meestal een perfecte oplossing voor een gebitsrenovatie.

Tandheelkundige implantaten kunnen dienen als basis voor een individuele kroon, een brug of een totale prothese.

Goedkope implantaten zijn de basis om tanden of kiezen te vervangen. Omdat iedere patiënt een op maat gemaakte kostenbegroting krijgt, is niet een vooraf vastgesteld tarief te bepalen, maar u bent ervan verzekerd dat de kosten in Turkije aanmerkelijk lager zullen zijn dan in eigen land. U kunt natuurlijk ook kiezen voor onze betaalbare bruggen.

DentPerfect Turkije

Goedkope implantaten FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over goedkope implantaten. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

1. Bestaan goedkope implantaten?

Wereldwijd worden dagelijks implantaten geplaatst. Deze implantaten zijn van uiteenlopende kwaliteit en kostprijs. DentPerfect werkt bij voorkeur met de kwalitatief hoogwaardige implantaten van het Italiaanse Resista, het Duitse Bego en het Zwitserse Straumann. Implantaten zijn bij DentPerfect verkrijgbaar vanaf € 545.

2. Waarom zit er verschil in prijs tussen implantaten?

De implantaten die tegenwoordig gebruikt worden, worden in verschillende landen vervaardigd. Over het algemeen genomen zijn de Zwitserse en Duitse implantaten van aanmerkelijk hogere kwaliteit en dus duurder dan implantaten die uit China of Israël komen.

3. Is het veilig om implantaten in Turkije te laten plaatsen?

Ja, tenzij u kiest voor een erkende tandartspraktijk en ervaren tandartsen. DentPerfect beschikt over tandartspraktijken in Istanbul en Antalya waar gewerkt wordt met hoogwaardige kwaliteitsimplantaten. De ingreep wordt in de praktijk in Hoofddorp voorbereid en u weet van tevoren precies wat u kunt verwachten van een behandeling. Het voordeel dat DentPerfect u biedt is tweeledig. Enerzijds betaalt u 50% tot 60% minder dan bij een Nederlandse tandarts en anderzijds kunt u na de ingreep terecht voor controles en nazorg bij onze praktijk in Hoofddorp.

4. Wat is het nadeel van goedkope, onbekende implantaten?

Hoe aantrekkelijk het gebruik van een goedkoop implantaat ook lijkt, vaak komen de problemen pas achteraf. Dit kan onder andere het geval zijn wanneer een kroon die op de implantaat zit moet worden vervangen. Het is in het verleden regelmatig gebeurd dat een fabrikant al van de markt is verdwenen, waarna het onmogelijk blijkt om identieke componenten te vinden. De kwaliteit van goedkope implantaten laat geregeld te wensen over. Kies bij voorkeur voor implantaten van een A-merk. Aan het einde van de rit bent u daarmee goedkoper uit dan wanneer u kiest voor een op het zicht goedkoop implantaat.

5. Zitten er verschillen tussen de verschillende merk implantaten?

Tegenwoordig zijn er talloze fabrikanten actief die implantaten maken. Het merendeel van deze, vaak goedkope implantaten, wordt niet of nauwelijks onderzocht. DentPerfect geeft de voorkeur aan A-merken die wetenschappelijk zijn onderzocht en effectief bewezen. Van zowel de Italiaanse, Duitse als Zwitserse implantaten is documentatie beschikbaar. U bent er bovendien van verzekerd dat (reserve)onderdelen nog jarenlang op de markt beschikbaar zullen zijn. De tandarts ligt de verschillende merk-implantaten toe tijdens een consult in de praktijk.

6. Zijn implantaten van invloed op mijn gezondheid?

Kwalitatief hoogwaardige titanium implantaten worden wereldwijd al enkele decennia toegepast. Van gezondheidsschade is daarbij geen sprake, titanium is een duurzaam en lichaamsvriendelijk materiaal.

7. Maakt het iets uit van welk merk het implantaat is dat ik laat plaatsen?

Verschillen kunnen worden waargenomen in de snelheid waarin een implantaat vastgroeit in het kaakbot. Maar ook de manier waarop u uw mond en gebit verzorgt is daarbij van invloed. Implantaten worden voortdurend verbeterd en verder geavanceerd. Het spreekt voor zich dat een modern, nieuw ontwikkeld implantaat duurder is dan een bestaand implantaat. Welk implantaat in uw situatie het beste resultaat biedt, kan de tandarts vertellen na het eerste consult.

8. Krijg ik garantie op goedkope implantaten?

Het succesvol vastgroeien van een implantaat is mede afhankelijk van uw medewerking en de manier waarop u uw mondhygiëne verzorgd. Van alle implantaten die in boven- en onderkaak geplaatst worden slaat 96% zonder problemen aan. Wanneer er onverhoopt iets mis gaat, met een implantaat geplaatst door de tandartsen van DentPerfect, doen onze tandartsen er alles aan om tot een oplossing te komen.

9. Welke risico’s of complicaties kan ik verwachten?

Na het plaatsen van implantaten, goedkoop of kwalitatief hoogwaardig, kunt u tijdelijk last hebben van zwellingen in de wangen en lippen. Ook komen bloeduitstortingen voor. Een enkele keer is er sprake van een nabloeding. Na verloop van een aantal dagen tot een week zijn de meeste verschijnselen afgenomen. Wanneer u klachten of een veranderd gevoel houdt is het verstandig om de tandarts te raadplegen.

10. Hoe wordt een implantaat bevestigd?

De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving toegepast. De tandarts boort een gat in de boven- of onderkaak op de plaats waar het implantaat wordt geplaatst. Het duurt gemiddeld 2 à 3 maanden voordat het implantaat voldoende is vastgegroeid. Pas dan kan een kroon, brug of prothese op het implantaat bevestigd worden. In de tussenliggende tijd kunt u overwegen om een tijdelijke noodkroon of eventueel een kunstgebit te dragen.

Meer weten over onze gebitsrenovatie? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan. Wij helpen u graag!

Dent Perfect op Instagram

Lekker genieten van #lockdown Istanbul, ondertussen is de lab bezig met de prothese 🥼 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Full zirkonium kronen op 4 #bego implantaten 🦷

www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Veel suc6 met de tandjes Rachid, 6 maanden volgehouden en nu volop van genieten 😁 www.dentperfect.nl
#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

Let’s go! www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Chat met Dent Perfect