06 - 150 387 65| 020 – 261 09 32| info@dentperfect.nl

kwalitatieve gebitsrenovatie

Uw gebit is toe aan een renovatie maar de kosten in Nederland laten dat niet toe! Via Dent Perfect kunt u een kwalitatief gebitsrenovatie ondergaan in Turkije waardoor u meer dan 50% kunt besparen aan kosten. Onze moderne praktijk in Turkije is bekleed met de nieuwste technieken, u wordt behandeld door Internationaal opgeleid ervaren implantoloog die liefde heeft voor zijn vak.

Voordat u afreist naar Turkije ondergaat u een uitgebreid vooronderzoek in Nederland door onze implantoloog dr.dt.Arslan. Er wordt bekeken naar uw gebit en word besproken wat de mogelijkheden zijn tot een gebitsrenovatie in Turkije. U ontvangt vervolgens een behandelplan met een kostenplaatsje.

Wij organiseren uw reis

Wanneer u beslist om af te reizen naar Turkije voor uw gebitsrenovatie geeft u ons het door en organiseren wij uw reis naar Turkije. U wordt gedurende tijd die u mee maakt in Turkije begeleidt door onze Nederland en Turks sprekende begeleidster.

Wilt u ook een veilig, betrouwbaar en betaalbaar gebitsrenovatie in Turkije ondergaan? U kunt hiervoor gerust contact met ons opnemen.

DentPerfect Turkije

Gebitsrenovatie Turkije FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over gebitsrenovatie Turkije. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

1. Kan ik voor een gebitsrenovatie naar Turkije?

Ja, zowel gedeeltelijke als volledige gebitsrenovaties worden in Turkije toegepast. Vooraf vindt eerst een adviesgesprek plaats bij DentPerfect in Hoofddorp. U bespreekt met de tandarts uw klachten, wensen en verwachtingen ten aanzien van uw gebit. Op basis daarvan en op basis van uw huidige gebit maakt de tandarts een begroting en een behandelplan.

2. Waarom maakt een tandarts röntgenfoto’s van mijn gebit?

Röntgenfoto’s laat een tandarts dingen zien die bij een gewone spiegel en sonde controle niet zichtbaar zijn. Zaken als beginnend tandbederf, gaatjes en ontstekingen kunnen op een röntgenfoto waar worden genomen. Dit komt een gebitsrenovatie ten goede. Bij periodiek tandarts bezoek wordt gemiddeld eens in de 5 à 6 jaar een röntgenfoto gemaakt. Het voordeel hiervan is dat eventuele problemen al in een vroeg stadium ontdekt en behandeld kunnen worden.

3. Zitten implantaten stevig in mijn kaak en hoe lang blijven ze zitten?

Implantaten worden ter vervanging van natuurlijke tandwortels in uw kaakbot geplaatst. Implantaten worden gemaakt van lichaamsvriendelijke materialen zoals titanium en zijn duurzaam. Nadat een implantaat in het kaakbot wordt geplaatst duurt het gemiddeld zo’n 3 maanden voordat deze goed is verankerd. Implantaten hoeven in de regel niet vervangen te worden.

4. Is het bleken van mijn tanden in Turkije veilig?

Ja. Wanneer u uw tanden wilt laten bleken, is een tandartsbehandeling bewezen veilig. De actieve bleekstoffen die gebruikt worden bevatten een milde concentratie die effectief is voor het wit maken van de tanden en tegelijkertijd uw glazuur en/of tandvlees niet beschadigd. Een enkele keer is er sprake van een kortdurende lichte gevoeligheid van de tanden. Bij de meeste mensen is de gevoeligheid na een dag verdwenen. De samenstelling van de gel die bij het bleken wordt gebruikt, desinfecteert uw mond en bevordert de mondhygiëne.

5. Waarom ga ik voor een gebitsrenovatie naar Turkije?

Tandheelkundige behandelingen zijn in Turkije goedkoper dan in Nederland. Eventueel kan een gebitsrenovatie gecombineerd worden met een stedentrip of strandvakantie in Turkije. De kwaliteit van de zorg is van hoog niveau. De ervaren tandartsen van DentPerfect werken met geavanceerde apparatuur en maken gebruik van de producten van onder andere Straumann, Resista en Bego.

6. Is een gebitsrenovatie in Turkije veilig?

Ja, zowel beide DentPerfect praktijken in Antalya en Istanbul beschikken over een ISO 9001:2000 certificaat. De kwaliteit van de zorg als de hygiëne zijn van hoog niveau en voldoen aan strikte wet- en regelgeving op het gebied van Volksgezondheid.

7. Hoe lang moet ik in Turkije verblijven?

De duur van het verblijf in Turkije wordt vooraf met u besproken en is afhankelijk van de behandeling die wordt toegepast. Gemiddeld verblijven mensen 6 tot 8 dagen in Turkije. Wanneer u implantaten laat plaatsen reist en verblijft u twee keer naar en in Turkije.

8. Zijn de reis- en verblijfkosten bij het behandeltarief inbegrepen?

Wanneer u voor een gebitsrenovatie naar Turkije reist kunt u zelf uw reis en verblijf plannen. Het is ook mogelijk om uw reis door de medewerkers van DentPerfect te laten organiseren. Tijdens uw verblijf in Antalya of Istanbul wordt u begeleidt voor een Nederlands-Turks sprekende consulent.

9. In Turkije heb ik implantaten laten plaatsen, moet ik in Nederland de hechtingen laten verwijderen?

Nee, de tandarts werkt met oplosbaar hechtdraad. Voor een goede genezing zijn mondzorg en een goede hygiëne belangrijk. Volg de instructies die u van de tandarts ontvangt zorgvuldig op.

10. Worden de kosten van een gebitsrenovatie in Turkije vergoed?

Dit verschilt niet alleen per verzekeraar, maar ook per zorgpolis. Vanuit de basisverzekering worden de kosten voor tandheelkundige behandelingen beperkt vergoed. Ook aanvullende zorgpolissen bieden beperkte vergoedingsmogelijkheden, waarbij vaak een bepaald vastgesteld bedrag per jaar wordt vergoed. Of uw zorgverzekeraar dit ook vergoed wanneer u een gebitsrenovatie in Turkije toe laat passen dan kunt u dit het beste navragen bij uw zorgverzekeraar. Deze kan u informeren over de mogelijkheden en voorwaarden.

11. Heb ik garantie op een gebitsrenovatie in Turkije?

Ja. De garantie voorwaarden en bepalingen krijgt u bij het behandelplan en de begroting.

12. Komt iedereen voor een gebitsrenovatie in Turkije in aanmerking?

Wanneer u gebitsproblemen heeft, ook cosmetisch, dan kunt u een afspraak maken voor een consult bij DentPerfect in Hoofddorp. De tandarts controleert uw gebit, bekijkt de röntgenfoto’s en stelt op basis daarvan een behandelplan op. U bepaalt zelf of u de ingreep in Turkije toe laat passen.

Meer weten over onze gebitsrenovatie? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan. Wij helpen u graag!

Dent Perfect op Instagram

Lekker genieten van #lockdown Istanbul, ondertussen is de lab bezig met de prothese 🥼 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Full zirkonium kronen op 4 #bego implantaten 🦷

www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Veel suc6 met de tandjes Rachid, 6 maanden volgehouden en nu volop van genieten 😁 www.dentperfect.nl
#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

Let’s go! www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Chat met Dent Perfect