06 - 150 387 65| 020 – 261 09 32| info@dentperfect.nl

Alternatieve oplossing

Kosten van een gebitsrenovatie in Nederland en België worden steeds duurder en zorgt dat mensen opzoek zijn naar een alternatieve oplossing. Dent Perfect biedt u de alternatief door het aanbieden van een veilig, betrouwbaar&betaalbaar gebitsrenovatie te ondergaan in Turkije. Wij garanderen dat u meer dan 50% aan kosten zult besparen.

Voordat u afreist naar Turkije ondergaat u eerst een vooronderzoek in Nederland en wordt gekeken aar uw gebied, vervolgens krijgt u binnen twee werkdagen een behandelplan met de kosten beschreven.

Nederlands sprekende begeleidster

Wanneer u beslist om af te reizen naar Turkije voor een gebitsrenovatie, organiseren wij uw vlucht, hotel, transfers. U wordt ontvangen door onze Nederlands sprekende begeleidster in Turkije die u helpt met alle vragen die u tegenloopt.

Een kwalitatief gebitsrenovatie door onze Internationaal opgeleid implantoloog in een moderne praktijk voor betaalbaar kosten is mogelijk.

Bekijk alle tarieven!

DentPerfect Turkije

Gebitsrenovatie kosten FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over gebitsrenovatie kosten. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

1. Waarom laat ik een gebitsrenovatie in Turkije toepassen?

Wanneer u kijkt naar de kosten voor een gebitsrenovatie in Nederland of Turkije, dan wordt het verschil snel duidelijk. Bij Dent Perfect in Istanbul en/of Antalya liggen de kosten voor tandheelkundige behandelingen ruim 50% lager dan in Nederland. De kwaliteit van de geleverde tandzorg is van constant niveau. Dent Perfect werkt zowel in Hoofddorp als in Turkije met ervaren tandartsen die onderling contact onderhouden over uw behandelplan.

2. Wat houdt een gebitsrenovatie precies in?

Een gebitsrenovatie is bedoeld om gebitsproblemen op te lossen. De behandeling wordt voorafgegaan door een consult bij een tandarts. Deze bekijkt en beoordeelt uw gebit en stelt een behandelmethode voor. Gebitsrenovaties kunnen onder meer bestaan uit tanden bleken, het plaatsen van facings, kronen, bruggen of implantaten.

3. Moet ik voor een behandeladvies naar de tandarts praktijk in Istanbul?

Nee. Dent Perfect heeft een praktijk in Hoofddorp waar behandeladviezen en behandelplannen worden samengesteld. U kunt de voorgestelde behandeling in Hoofddorp laten toepassen. Zoekt u echter naar een betaalbaar alternatief dan heeft u de mogelijkheid om naar onze moderne praktijk in Istanbul of Antalya te reizen.

4. Wat zijn de bijkomende kosten voor een gebitsrenovatie in Turkije?

De kosten die u betaald zijn all-in. U weet vooraf precies wat de kosten zijn, zodat u achteraf niet met dure extra kosten wordt geconfronteerd. De enige kosten die u zelf ter plekke betaald zijn uitgaven voor eten en drinken.

5. Waarom zijn de kosten in Turkije zoveel goedkoper?

Tandheelkundige behandelingen zijn in Turkije goedkoper omdat de arbeidskosten lager zijn en ook de kosten die een tandarts praktijk maandelijks uitgeeft om operationeel te kunnen zijn, zijn lager.

6. Hoe is de kwaliteit van tandheelkundige behandelingen in Turkije?

De kwaliteit van de zorg is hoog en bovendien constant. De kliniek is in het bezit van een ISO9001 certificaat en besteed veel aandacht aan hygiëne en zorg. Resultaten die met de verschillende gebitsrenovatie technieken bereikt worden zijn uitstekend. U verlaat de tandarts praktijk met een stralende glimlach.

7. Worden gebitsrenovatie behandelingen in Turkije vergoed door Nederlandse zorgverzekeraars?

Dit verschilt zowel per zorgpolis als per zorgverzekeraar. Vaak vergoeden aanvullende tandartsverzekeringen een bepaald bedrag per jaar en worden strikte voorwaarden gehanteerd om aanspraak te kunnen maken op de vergoeding. Of en welke vergoeding bij u van toepassing is, kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar.

8. Hoe lang moet ik in Turkije blijven?

Dit is afhankelijk van het samengestelde behandelplan. Veelal zijn 6 dagen voldoende om de gebitsrenovatie toe te passen. Laat u implantaten plaatsen? Dan is het noodzakelijk om minimaal twee keer naar Turkije af te reizen. Bij het eerste bezoek plaatst de tandarts de implantaten en pas bij het tweede bezoek worden de brug of kronen geplaatst.

9. Moet ik na het plaatsen van implantaten nog hechtingen laten verwijderen?

Nee, vaak worden geen hechtingen gebruikt en als de tandarts hecht wordt er gewerkt met oplosbaar hechtdraad. Om ontstekingen te voorkomen is dagelijks onderhoud van uw gebit noodzakelijk. Poets uw tanden dagelijks meerdere keren en ga regelmatig naar een mondhygiënist. De tandarts in Turkije bespreekt de details van uw gebitsrenovatie met de tandarts in Hoofddorp, op deze manier kan de opvolging van uw status vlekkeloos gebeuren.

10. Krijg ik garantie op een gebitsrenovatie?

Ja, afhankelijk van de behandelmethode die bij u wordt toegepast krijgt u langdurig garantie. De exacte garantie termijn en de garantievoorwaarden krijgt u van de tandarts.

11. Hoe kan ik ter plekke met de tandarts communiceren?

De tandartsen in Turkije spreken Engels of Duits. Daarnaast is er Nederlandstalige begeleiding aanwezig, zodat u zich over communicatieproblemen geen zorgen hoeft te maken.

12. Kan ik een gebitsrenovatie combineren met een vakantie in Turkije?

Ja, u kunt zowel voor als na de gebitsrenovatie in Istanbul of Antalya verblijven. Combinaties van tandheelkundige behandelingen en een stedenreis of langere (zon)vakantie komen geregeld voor.

13. Worden minderjarigen tandheelkundig behandeld in Turkije?

Normale gebitscontroles laat u gewoon bij uw eigen tandarts toepassen. Tandzorg bij minderjarigen is deels verzekerd. Het komt uiterst zelden voor dat minderjarigen een gebitsrenoverende behandeling nodig hebben.

14. Kan ik verschillende behandelingen met elkaar combineren?

De behandelmogelijkheden worden met u besproken tijdens een consult bij de tandarts. Deze kan u vertellen welke oplossingen er zijn voor uw gebitsproblemen. Zo kan het gebeuren dat een combinatie van behandeltechnieken wordt voorgesteld.

Meer weten over onze gebitsrenovatie? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan. Wij helpen u graag!

Dent Perfect op Instagram

Lekker genieten van #lockdown Istanbul, ondertussen is de lab bezig met de prothese 🥼 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Full zirkonium kronen op 4 #bego implantaten 🦷

www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Veel suc6 met de tandjes Rachid, 6 maanden volgehouden en nu volop van genieten 😁 www.dentperfect.nl
#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

Let’s go! www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Chat met Dent Perfect