06 - 150 387 65| 020 – 261 09 32| info@dentperfect.nl

Wat onze cliënten zeggen

Veel van onze tevreden cliënten laten ons na afloop weten hoe tevreden ze zijn met onze behandelingen. Hieronder wat enkelen ons meldden:

Ervaringen Dent Perfect
Brief aan Dent Perfect
Naam: Herman Suttorp
Behandeling: Totaal extractie + tijdelijke prothese + Implantaten + klikgebit

Beste Arkin, Ilker en de rest van de team, THANK YOU!
In mei 2015 in Rotterdam op 1e consult geweest. Na lang wikken en wegen besloten om de uitdaging aan te gaan. Alle tanden en kiezen getrokken in juli, eind september implantaten en nu de prothese (klikgebit) erop. Finally! Van het begin tot eind tevreden over de behandeling, in de kliniek en buiten de kliniek. Transfers altijd goed geregeld, aardige, kundige mensen.
Kortom: Uitermate tevreden! Herman Suttorp

Ervaringen Dent Perfect
Brief aan Dent Perfect
Naam: A.Geerding
Behandeling: EMAX Kronen

Beste Dr.Ilker en de team,
Bedankt voor het ‘pimping up’ van mijn gebit, jullie hebben veel tijd in moeten steken maar daar in tegen is de resultaat ook prachtig. Wij respecteren jouw professionele bekwaamheid, geduld en de perfectie die je hebt. Wij zijn beiden ontzetten blij met onze nieuwe tanden, en de advies voor het helpen bij kiezen van de kleur was zeker op maat. Wij zullen jouw en de team Dent Perfect adviseren bij mensen die professionele behandeling willen hebben, nogmaals bedankt en veel succes!

Ervaringen Dent Perfect
Brief aan Dent Perfect
Naam: Max Metakohij
Behandeling: implantaten + Prothese Precicieverankerin

Het was voor mij een groot plezier om bij dr.Arslan behandelt te worden, gedurende behandeling heb ik alleen maar plezier gehad. Het waren twee bezoeken en twee speciale momenten in Istanbul.
Ik zal miijn ervaring met Dent perfect aanbevelen aan iedereen en nogmaals een speciale dank aan Ilker en Arkin.
Groetjes

Ervaringen Dent Perfect
Brief aan Dent Perfect
Naam: Jaqualine Stoele
Behandeling: Plaatsen 2 bruggen

Beste mensen van Dent Perfect, Hartelijk dank voor de prettige ontvangst! Ik voelde me gewoon thuis en lekkere koffie. We hebben ook nog veel van de stad kunnen zien en de laatste dag een perfect smile. Het is even afzien maar dan heb je ook wat! Groetjes Jaqueline

Super goede ontvangst en service gehad! Arkin, dr.Arslan en het team bedankt voor de geode service J Het voelde al seen tweede huis en moeder heeft weer mooie nieuwe tanden! Groetjes Jara (dochter van Jacqueline)

Ervaringen Dent Perfect
Brief aan Dent Perfect
Naam: Barry van de Voorde
Behandeling: Plaatsen van een brug en 4 zirkonium kronen

Beste mensen van Dent Perfect

Bij deze wil ik iedereen bedanken voor de geweldige behandeling, ik het aan iedereen aanraden. De ontvangst is geweldig en zo ook de uitleg evenals de voorbehandeling in R’dam. Als ik dit had geweten 15 jaar terug dan had ik het veel eerder gedaan.

Vriendelijke groeten,

Ervaringen Dent PerfectNaam: Istanbul
Behandeling: Wortelkanaal behandeling en plaatsen 7 kronen op

De volledige behandeling van begin tot eind viel 100% mee, de wortelkanaal behandeling en plaatsen van mijn 7 kronen waren vrijwel pijnloos.

Vanaf de eerste plaatsing van de kronen voelde het aan alsof het bij mij hoorde en direct na het definitieve plaatsing voelde het als vanzelfsprekend zonder enige napijn. Het is zeer aan te raden en ik wil hele team bedanken voor de zeer professionele behandeling.

Ervaringen Dent PerfectNaam: Mevr. Himdi
Behandeling: Implantaten en kronen

Ik heb bij Dent Perfect mijn totale gebit laten renoveren en ben in totaal twee keer gevlogen naar Istanbul. Eerste keer voor mijn implantaten en tijdens de tweede reis zijn de kronen geplaatst.

De praktijk is gevestigd in een prachtige locatie waar je leuke tijd kunt doorbrengen en de mensen van de hotel waren ook heel vriendelijk.

Ik wil tandarts Arslan en zijn vriendelijke team bedanken.

Ervaringen Dent Perfect
Naam: Dhr. John Herfst
Behandeling: Plaatsen 12 kronen

Kreeg te horen van mijn eigen tandarts in Nederland dat mijn gebit in slechte staat was en ik 9 kronen nodig had. Dit zou een duur grapje worden. Had gehoord van goedkopere en goede tandartsbehandelingen in Turkije en zocht een tandarts waarbij de nazorg in de buurt van mijn eigen woonplaats kon plaatsvinden. Hierdoor kwam ik bij Dent Perfect. Ben vriendelijk te woord gestaan en heb onderzoek in Rotterdam gehad. Hier is een behandelplan vastgesteld.

Ik ben van 22 tot 28 februari 2015 in Istanbul geweest.

Ben netjes van luchthaven naar hotel gebracht. De volgende dag opgehaald door begeleider die me naar de praktijk van Dr. Ilker Arslan heeft gebracht. Mooie nette kliniek, is goed met Dolmus of taxi te bereiken. Ik loop echter graag en ben elke dag gaan lopen van hotel naar kliniek, een half uur heen en terug.

Dr. Arslan heeft me onderzocht en heb met hem de afspraak gemaakt dat ik 12 kronen zou laten plaatsen, want anders zou ik ooit later misschien weer terug moeten komen en ik wilde nu in 1x klaar zijn. Mijn gebit bleek in slechtere staat dan verwacht door het vele vullen en de volgende dagen zijn er in totaal 3 tandartsen, waaronder Dr. Arslan zelf, met me bezig geweest om mijn gebit gereed te maken voor de kronen. Allemaal aardige mensen. De kliniek werd zo’n beetje mijn 2e thuis die week.

Vanaf maandag tot en met donderdag zijn ze bezig geweest met behandelen, o.a. heb ik 5 wortelkanaalbehandelingen gehad. Donderdag waren ze al om 10.00u klaar met het klaarmaken van mijn gebit voor de kronen en heb toen het mooie centrum van Istanbul bezocht.

Op vrijdag waren de kronen klaar voor plaatsing maar Dr. Arslan, een perfectionist volgens de begeleider, was niet tevreden over het resultaat. Hij vroeg me of ik misschien mijn verblijf kon verlengen. Mijn begeleider Arkin was het hier niet mee eens, aangezien dit voor mij meer kosten zou meebrengen.Dr. Arslan is toen die vrijdag in het laboratorium tot in de nacht!! bezig geweest om de kronen te perfectioneren.

De volgende dag, zaterdag, is hij speciaal voor mij samen met assistente om 07.00u extra vroeg begonnen om de kronen bij mij te plaatsen. ongelooflijk wat een service, dit zal je in Nederland niet snel vinden. En dit alles voor een bedrag waar ik in Nederland zeker het dubbele zou moeten betalen. Top !! Diezelfde dag ‘s avonds teruggevlogen naar Nederland.

Twee maanden later heeft op uitnodiging van Dent Perfect een nacontrole plaatsgevonden in Rotterdam waar Dr. Arslan ook aanwezig was. Prima. Kan het iedereen aanraden! Nog een laatste opmerking, de behandeling werd niet door mijn zorgverzekering vergoed.

Ervaringen Dent PerfectNaam: Dhr. Fransen
Behandeling: Plaatsen 12 kronen

Ik wil bij deze Dent Perfect en tandarts Arslan bedanken voor de geweldige werk. Ik ben in aanmerking gekomen door mijn collega die ook via deze organisatie zijn gebit heeft laten doen.

In Rotterdam de eerste vooronderzoek ondergaan en kennis gemaakt met tandarts Arslan, dat gaf mij ontzettend veel vertrouwen. En wil mijn vertaler/begeleider Rosa bedanken, schat van een mens!

Ervaringen Dent PerfectNaam: Anja Huizer
Behandeling: Plaatsen van 7 kronen

Ilker de tandarts wat een super lieve man is het, ook de assistentes echt heel lief allemaal.

Ben heel goed behandeld alles was toppie geregeld. Wat ik ook heel fijn vond we werden netjes opgehaald van het vliegveld en de laatste dag ook weer netjes naar het vliegveld gebracht met een tussenstop bij de tandarts voor de laatste controle.

Ik kom zeker terug want ik wil heel graag nog porseleinen facings/schildjes op mijn voortanden en er is nog een kies die boven gedaan moet worden ik kan alleen nog niet zeggen wanneer ik kom.

Ervaringen Dent Perfect
Naam: Franklin Verhoeven
Behandeling: Totaal extractie + tijdelijke prothese + Implantaten + klikgebit

Na jaren lang ontzettend te hebben geknarst in mijn slaap gaf mijn tandarts in Nederland aan dat ik wat aan mijn gebit moest gaan doen. De tandarts gaf aan dat ik bezig was om mijn hele gebit op te eten. In eerste instantie dacht ik: “Dat zal best, jullie willen flink aan mijn gebit verdienen”. Nadat ik enige jaren heb doorgelopen en merkte dat mijn afgegeten tanden gevoelig werden, ben ik mij gaan oriënteren wat er mogelijk was. Uiteindelijk was het plan met mijn tandarts in Nederland, om de kiezen te vervangen voor kronen zodat ik voldoende stevigheid in mijn mond zou behouden. Nadat mij duidelijk werd dat ik 14 kronen zou moeten laten plaatsen en dat de daarbij behorende kosten enorm waren ben ik mij gaan oriënteren op Turkije. Ik had namelijk van een aantal mensen positieve verhalen gehoord over de tandzorg daar. Ik besloot om mij eens op het internet te gaan verdiepen in het plaatsen van kronen in Turkije.

Al snel kwam ik op de site van Dent Perfect en dit zag er interessant uit. De kosten waren een stuk lager dan in Nederland, maar zou het wel OK zijn? Ik heb gewikt en gewogen om vervolgens via de mail contact te zoeken. Niet veel later kreeg ik een telefoontje van mijn uiteindelijke contact persoon Marcel. Deze meneer was erg vriendelijk en stelde mij gerust om eerst eens een vooronderzoek in Rotterdam (samenwerkingsverband met Kliniek in Turkije) te laten doen. Van hieruit zou ik dan een offerte op maat krijgen en ik hoefde pas na de behandeling te betalen. Dit klonk me goed in de oren en maakte op mij een zeer gedegen indruk. Vanaf dit moment is het snel gegaan en heb ik besloten om naar Turkije af te reizen. Ik ben in een uiterst mooie praktijk gekomen en ben daar naar volle tevredenheid geholpen.

De mensen die daar werken waar allen zeer vriendelijk en hebben mij vanaf dag 1 op mijn gemak gesteld. Ik ben erg onder de indruk geraakt van hun professionaliteit en hun vakkennis. De tandarts ( Dr. Dt. ilker Arslan) was een ware vakman en vanaf dag 1 had ik het gevoel dat alles goed zou komen. Ik ben 7 dagen in Turkije geweest en was veel in de praktijk. Ze maakten iedere dag duidelijke afspraken over hoe het verder zou gaan. Ik wil bij deze iedereen die werkzaam was in de praktijk en die heeft geholpen bij het realiseren van 14 kronen in mijn mond, ontzettend bedanken voor alles. Ook wil ik nogmaals Marcel bedanken voor de steun en hulp die ik van hem heb mogen ontvangen.

Bij deze wil ik jullie laten weten dat ik het bitje wat jullie in de praktijk hebben gemaakt iedere nacht in heb, zo bescherm ik mijn mooie kronen!

Ervaringen Dent PerfectNaam: Ricky & Marijke van Dalen
Behandeling: Facings, kronen en bruggen

Het was 9 dagen hard werken, maar Dr. Ilker Arslan heeft mij een schitterende glimlach gegeven! Hij heeft de positie van mijn tanden gewijzigd en het ziet er gewoon heel natuurlijk uit. Ik ben het helemaal eens met de andere reviews. Dr. Arslan is meer dan een tandarts, hij is een kunstenaar! Hij geeft je een aangenaam gevoel, hij is vriendelijk en subtiel, maar heeft de situatie duidelijk strak onder controle.

Voor het eerst kijk ik uit naar de tweede behandeling die ik nog moet ondergaan. Grote complimenten ook voor de assistenten, het lijkt op een hecht team.

Ervaringen Dent PerfectNaam: Dhr.J. Vraets
Behandeling: Implantaten onderkaak op

Dr. Arslan heeft implantaten in mijn onderkaak geplaatst. Ik ben blij verrast door het feit dat de behandeling absoluut geen pijn deed. Maar, ik ben nog meer verrast door het geweldige eindresultaat. Al kort na de behandeling voelde mijn gebit prima en ziet alles er perfect uit. Het verblijf in Istanbul was zeer aangenaam en dicht in de buurt van het centrum.

Ik beveel dr. Arslan van harte aan, aan iedereen die een gebitsbehandeling overweegt. Je zal verbaasd zijn door het geweldige resultaat.

Ervaringen Dent PerfectNaam: Andre Verkaik
Behandeling: Gebitsherstel met bruggen op

Dr. Ilker Arslan is meer dan een tandarts, hij is een kunstenaar binnen zijn professie. Hij weet wat hij doet en neemt zijn tijd. Hij legde mij uitgebreid uit welke behandeling ik zal ondergaan en vertelde mij stap voor stap wat er gaat gebeuren. Ilker heeft me gedurende 14 dagen elke dag behandeld en mijn gebit helemaal hersteld door verschillende bruggen te plaatsen.

Van het begin tot het einde van de behandeling voelde ik vertrouwen en wist ik dat ik in goede handen was. Ik raad tandarts Ilker aan, aan iedereen die een gebitsbehandeling nodig heeft! Zijn kliniek is modern, zijn assistenten zijn vriendelijk en behulpzaam en de prijs die ik moest betalen was meer dan acceptabel.

Ervaringen Dent PerfectNaam: Mevr.Lima

Nadat ik dr. Ilker Arslan had ontmoet in de praktijk in Rotterdam ben ik naar Istanbul afgereisd. Ben inmiddels terug uit Istanbul en kan concluderen dat ik goed ben ontvangen. Zowel door de Nederlands sprekende contactpersoon als wel door de arts zelf. De ervaring in de praktijk in Istanbul zijn zo goed bevallen dat ik zelf heb aangeboden om nu al een referentie op de site te plaatsen. Mochten er mensen zijn die mij persoonlijk over mijn ervaring willen spreken dan is dit mogelijk Met vriendelijke groeten, Loes

Ervaringen Dent PerfectNaam: Dhr. Singh samen met zijn moeder mevr. Koendenlal over hun kronen

Ik wil langs deze weg ons ervaring omtrent de behandeling aan ons gebit mededelen. Ik en mijn moeder zijn onlangs terug van een 8-daagse behandel vakantie uit Turkije. Wij zijn hier in Nederland door Dent Perfect heel goed geïnformeerd en hadden ook al met de behandelde tandarts kennis gemaakt. In Turkije zijn wij heel geweldig ontvangen door de begeleidster Rosa. Zij heeft ons goed begeleid. De tandarts dr. Ilker Arslan heeft ons lach en vooral voor mijn moeder teruggeven. Een hele geweldige verandering. Het gehele team bij de tandartspraktijk in Istanbul zijn vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Mijn moeder en ik zijn heel erg tevreden omtrent de behandeling. Ik zou een ieder willen adviseren om dit te ervaren. De gehele team van de praktijk en dr. Ilker Arslan zijn heel erg betrouwbaar, ervarend, geduldig. Onze complimenten voor hun diensten. Groeten van Anand en ma (Sonia)

Ervaringen Dent PerfectNaam: Dhr. Mark Geerings

Hey Arkin,

Bedankt voor alles. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe tanden. Ben hier super goed behandelt en met veel respect behandelt, en zal andere mensen zeker dit adres aanbevelen.

Bedankt voor alles en de gastvrijheid.

Mark Geerings

Meer weten over onze gebitsrenovatie? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan. Wij helpen u graag!

Dent Perfect op Instagram

Lekker genieten van #lockdown Istanbul, ondertussen is de lab bezig met de prothese 🥼 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Full zirkonium kronen op 4 #bego implantaten 🦷

www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Veel suc6 met de tandjes Rachid, 6 maanden volgehouden en nu volop van genieten 😁 www.dentperfect.nl
#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

Let’s go! www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Chat met Dent Perfect