Tandimplantaten


Tandimplantaten

Tandimplantaten bepalen mede het uiterlijk van u en uw gebit. Uw gebit is nu eenmaal een groot onderdeel van uw uiterlijk. Een slecht gebit kan ervoor zorgen dat mensen zelfs een negatief vooroordeel over een persoon vormen. Als uw gebit er goed uit ziet heeft dit een positief effect op de manier waarop mensen naar u kijken en met u omgaan. Kortom de opvatting over u veranderd.

Daarnaast brengen tandimplantaten een verbetering teweeg in uw spijsvertering, doordat bijten en kauwen probleemloos gaat en zonder pijn, word uw eten beter verwerkt door uw lichaam. In dat geval kan men spreken van een functionele oplossing door het plaatsen van tandimplantaten. Op een implantaat kunnen kunsttanden zoals een kroon, brug of overkappingsprothese geplaatst worden, een tandimplantaat vormt voor deze oplossingen een solide basis. Tandimplantaten werken dus mee aan een gezond eet en leef patroon en hebben niet alleen maar een estetische functie.

Wanneer u beslist om een tandimplantaat behandeling te ondergaan in een van onze praktijken in Turkije, verwijzen wij u eerst naar onze praktijk in Rotterdam. U zult een uitgebreid vooronderzoek ondergaan en worden foto’s van uw gebit genomen en wordt voornamelijk gekeken naar uw kaakbot of het voldoende sterk en vol is voor het plaatsen van implantaten. Uw verslag met foto’s worden verzonden naar uw behandelende implantaloog en aan de hand van zijn terugkoppeling stellen wij een behandelplan voor u op en natuurlijk de kostenplaatje van uw behandeling.Uw eerste vooronderzoek in Almere :
Zaterdag 23 Juni 2018
Volgende afspraken
  • Zaterdag 8 september 2018
  • Zaterdag29 september 2018
  • Zaterdag 20 oktober 2018
  • Zaterdag 24 november 2018
  • Zaterdag 15 december 2018
Houtstraat 70, 1353 BD Almere
036-202 21 15
info@dentperfect.nl
WhatsApp