Tandheelkunde Turkije


Tandheelkunde in Turkije heeft zich zelf de laatste 15 jaar te weten bewijzen over de top kwaliteit behandelingen en ervaren deskundig tandartsen. De ontplooiing van tandheelkunde in Turkije begon met de toestemming van de overheid waardoor particulieren mochten investeren in het zorg sector.

Hierdoor heeft ook de tandheelkunde zich weten te ontwikkelen met de nieuwste generatie apparatuur en werelds beste implantalogen welke Internationaal erkend en opgeleid zijn.

U kunt via Dent Perfect ook gebruik maken de kwalitatief en modern tandheelkunde in Turkije. U boekt een vooronderzoek en maakt kennis met de behandelende implantoloog uit Turkije in onze samenwerkende praktijk in Rotterdam. Uw gebit wordt onder loep genomen en worden OPG röntgen foto’s van uw gebit gemaakt. Vervolgens wordt er besproken met u wat de mogelijkheden zijn wat betreft gebitsbehandeling. Binnen 3 werkdagen ontvangt u een behandelplan met de juiste tandheelkunde code’s en de kostenplaatje. Wanneer u beslist om af te reizen naar Turkije geeft u het ons aan en regelen wij uw arrangement. U kunt ook aangeven om de arrangement zelf te regelen. Onze Nederlands sprekende begeleidster is in Istanbul 24 uur bereikbaar en helpt u met alle vragen die u tegenkomt in Turkije.Uw eerste vooronderzoek in Almere :
Zaterdag 23 Juni 2018
Volgende afspraken
  • Zaterdag 8 september 2018
  • Zaterdag29 september 2018
  • Zaterdag 20 oktober 2018
  • Zaterdag 24 november 2018
  • Zaterdag 15 december 2018
Houtstraat 70, 1353 BD Almere
036-202 21 15
info@dentperfect.nl
WhatsApp