06 - 150 387 65| 020 – 261 09 32| info@dentperfect.nl

Beste kwaliteit

Dent Perfect combineert de voordeligste tarieven met de beste kwaliteit tandarts behandeling in Turkije. Een gebitsbehandeling in Turkije in combinatie met een optimale begeleiding, waardoor u tot wel 60% kunt besparen op uw tandarts kosten.

U maakt kennis met onze behandelende tandarts implantoloog in Nederland waar u de eerste consult mee krijgt. Doormiddel van OPG röntgen foto wordt er gekeken naar uw gebit en wordt gelijk met u besproken wat de mogelijkheden zijn voor u. Binnen twéé werkdagen ontvangt u een behandelplan met aangegeven tandarts codes en een kostenplaatje.

Arrangement in Istanbul

Wanneer u beslist om naar Turkije te gaan voor een tandarts behandeling, geeft u het ons aan en regelen uw arrangement in Istanbul. In Turkije heeft u te maken met onze Nederlands sprekende begeleidster, die u graag begeleidt gedurende tijd die u doorbrengt in Istanbul.

U zult zich totaal thuis voelen in combinatie met een onbezorgde tandarts behandeling in Turkije.

DentPerfect Turkije

Tandarts Turkije FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over tandarts Turkije. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

1. Waarom ga ik naar een tandarts in Turkije?

De kosten voor tandheelkundige zorg en behandelingen worden vanuit de basisverzekering beperkt vergoed. Aanvullende verzekeringen zijn vaak duur en bieden vaak eveneens geen volledige vergoeding. Tandarts kosten in Turkije liggen lager dan in Nederland. De kwaliteit van de tandheelkundige zorg in Turkije is hoog en bovendien wordt u gedurende het volledige behandeltraject begeleidt door een Nederlandstalige consulent.

2. Hoeveel kan ik besparen op de kosten van een tandartsbehandeling?

Gemiddeld bespaart u 40% tot 60% op de kosten van een behandeling in Nederland.

3. Moet ik voor ieder consult of controle naar Turkije?

Nee, DentPerfect heeft een moderne tandartspraktijk in Hoofddorp. Hier kunt u terecht voor een eerste adviesgesprek. Eventuele nazorg of controles kunnen eveneens in Hoofddorp plaatsvinden. Alleen voor de behandeling(en) zelf gaat u naar Turkije.

4. Hoe lang moet ik in Turkije blijven?

De duur van uw verblijf hangt af van de behandeling. Wanneer u implantaten laat plaatsen dan gebeurt dat in een behandeling. Wilt u een kroon, brug of gebitsprothese laten plaatsen dan gaat dat helaas niet in een keer. Na het maken van de tandafdruk wordt deze in een tandtechnisch laboratorium omgezet in de gewenste prothese. Bij een volgend bezoek worden de kroon, brug of prothese geplaatst. Gemiddeld bent u 4 tot 8 dagen in Turkije.

5. Kan ik een tandartsbehandeling combineren met een vakantie?

Ja, dit is prima mogelijk. DentPerfect heeft zowel een praktijk in Istanbul als in Antalya. Combinaties met een stedentrip of een zonvakantie komen geregeld voor. U bepaalt zelf of u de tandartsbehandeling voor of na de vakantie laat toepassen.

6. Is een tandheelkundige behandeling in Turkije betrouwbaar?

DentPerfect werkt met professionele en ervaren tandartsen en implantologen. De kwaliteit van de zorg is van constant hoogwaardig niveau. De praktijk beschikt over een ISO 9001:2000 certificaat en voldoet aan de strikte wet- en regelgeving op het gebied van de Volksgezondheid.

7. Moet ik na het plaatsen van implantaten de hechtingen in Turkije laten verwijderen?

Nee, de tandarts maakt gebruik van oplosbaar hechtdraad. Het is niet nodig om de hechtingen te laten verwijderen.

8. Hoe lang duurt het voordat ik een kroon op een implantaat kan laten plaatsen?

Een implantaat is in feite een kunstwortel die de natuurlijke tandwortel vervangt. Het duurt enige tijd voordat het implantaat stevig in het kaakbot is verankerd. De tandarts legt uit wanneer een definitieve kroon geplaatst kan worden.

9. Heb ik garantie op tandartsbehandelingen in Turkije?

Ja, DentPerfect geeft garantie op verschillende behandelingen. De voorwaarden krijgt u in de praktijk.

10. Kan ik ergens ervaringen lezen van mensen die ook naar Turkije zijn geweest?

Ja, zowel op de website van DentPerfect als op diverse review sites hebben mensen hun ervaring geplaatst en gedeeld.

11. Met welke implantaten wordt gewerkt?

De tandartsen van DentPerfect werken al jaren naar volle tevredenheid met hoogwaardige implantaten van Bego, Resista en Straumann. Deze fabrikanten vervaardigheden kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten die wereldwijd gebruikt worden.

12. Kan ik een kostenbegroting ontvangen?

Zeker. Daarvoor komt u eerst naar de praktijk in Hoofddorp. De tandarts controleert uw gebit, vraagt naar uw klachten en wil graag weten welke verwachtingen u heeft ten aanzien van een tandheelkundige behandeling. Op basis daarvan kan een kostenbegroting worden gemaakt.

13. Is het mogelijk om de kosten in termijnen te betalen?

Ja. Indien gewenst kan de tandarts u in contact brengen met een samenwerkende kredietmaatschappij. Wanneer u een persoonlijke lening of doorlopend krediet overweegt, dan is het goed om te weten dat u inzage in uw financiële gegevens zal moeten geven. Ook bent u een kredietmaatschappij extra kosten, waaronder rente, verschuldigd.

14. Hoe kom ik bij de tandartspraktijk in Turkije?

Wanneer uw reisgegevens bekend zijn dan geeft u deze door aan de medewerkers van DentPerfect. Transfers worden geregeld vanaf het vliegveld naar uw hotel en/of de praktijk. Ditzelfde geldt ook voor de transfer van de praktijk naar het vliegveld op de dag dat uw terugvlucht plaatsvindt.

15. Moet ik me zorgen maken over eventuele communicatieproblemen?

Nee, de tandartsen in Turkije spreken naast Turks ook Engels en/of Duits. Daarnaast is er tijdens uw verblijf Nederlandstalige begeleiding aanwezig. U kunt zonder problemen met de tandarts communiceren.

16. Mag ik iemand meenemen?

Ja, vaak voelt u zich meer ontspannen wanneer er een bekend iemand bij u is. Dit is ook voor het verloop van de behandeling van belang.

Meer weten over onze gebitsrenovatie? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan. Wij helpen u graag!

Dent Perfect op Instagram

Lekker genieten van #lockdown Istanbul, ondertussen is de lab bezig met de prothese 🥼 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Full zirkonium kronen op 4 #bego implantaten 🦷

www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

www.dentperfect.nl 🦷

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Veel suc6 met de tandjes Rachid, 6 maanden volgehouden en nu volop van genieten 😁 www.dentperfect.nl
#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

Let’s go! www.dentperfect.nl

#tandarts #implantaat #turkije #istanbul #dent #dental #implants #crown #turkey #istanbul #facing #hollywoodsmile #tand #dentist
...

Chat met Dent Perfect