Tandarts in Turkije


Bij Dent Perfect maakt u een afspraak voor een uitgebreid vooronderzoek en consult in Almere. U kunt ook terecht bij uw eigen tandarts of met ons samenwerkende tandarts in verschillende steden in Nederland. Als het nodig is worden er OPG röntgen foto’s van uw gebit gemaakt en bespreken wij de mogelijkheden van uw situatie. Binnen 3 werkdagen ontvangt u een behandelplan met een kostenplaatje waar de juiste tandarts codes aangegeven zijn van de behandelingen. Die heeft u nodig voor uw zorgverzekeraar en eventueel voor het aftrekken van uw belasting.

Mocht u beslissen voor een tandarts in Turkije wordt uw arrangement geregeld en vervuld naar uw wensen. U kunt ook aangeven om de arrangement naar Turkije zelf te organiseren. Tijdens uw tandarts behandeling in Turkije heeft u te maken met onze Nederlands sprekende begeleidster welke 24 uur bereikbaar is.

Onze implantoloog tandarts Dr.Dt. Arslan uit Turkije komt ieder maand Nederland voor vooronderzoeken en nacontroles. U kunt met uw behandelende tandarts al kennis maken in Nederland en vervolgens de behandeling in Turkije laten uitvoeren. Hierdoor zult u ongeveer 50% besparen aan kosten, en een top kwalitatief behandeling ondergaan.Uw eerste vooronderzoek in Almere :
Zaterdag 23 Juni 2018
Volgende afspraken
  • Zaterdag 8 september 2018
  • Zaterdag29 september 2018
  • Zaterdag 20 oktober 2018
  • Zaterdag 24 november 2018
  • Zaterdag 15 december 2018
Houtstraat 70, 1353 BD Almere
036-202 21 15
info@dentperfect.nl
WhatsApp