Over Ons


Over Ons

De tandheelkundige service van Dent Perfect is veilig, betrouwbaar en betaalbaar. Uw medische wensen en gezondheid staan bij ons op nummer een.

 

Internationale medische dienstverlening

 

Dent Perfect biedt u voortreffelijke tandheelkundige zorg in combinatie met een heerlijke vakantie. De behandelkosten in het buitenland liggen vele malen lager dan in Nederland, zodat u inclusief uw reis nog altijd stukken voordeliger uit bent met de verzorging van Dent Perfect. Onze ISO 9001: Tandartsenpraktijk in Turkije/Istanbul is bekleed met de nieuwste technieken, u hoeft dus nooit te twijfelen over de kwaliteit van uw behandeling. Onze behandelend tandheelkundig specialist dr.dt. Arslan heeft internationaal ervaring opgebouwd en behoort bij een van de bekendste in Turkije. Honderden tevreden cliënten zijn u voorgegaan en hebben het aangename met het noodzakelijke weten te verenigen.

 

In Turkije is het aanbod op het gebied van hoogwaardige medische dienstverlening het laatste decennium enorm toegenomen. Doordat klinieken met elkaar concurreren en op private basis kunnen opereren, kunnen wij u de beste zorg tegen de scherpste prijzen aanbieden. In onze klinieken wordt uitsluitend gewerkt met de meest moderne apparatuur volgens de meest vooruitstrevende methoden. De behandelend artsen waar Dent Perfect mee samenwerkt zijn hoog gekwalificeerd en zijn allen in het bezit van internationale keurmerken op het gebied van gebitsverzorging.

 

Of u nu nieuwe kronen wilt laten plaatsen, uw tanden wilt laten laseren of een gebitsprothese wilt laten aanbrengen, Dent Perfect garandeert u de beste kwaliteit zorg tegen de meest gunstige tarieven.

 

De service van Dent Perfect:

 

1. Dent Perfect verzorgt de juiste informatie en een uitgebreid behandeladvies.
2. Dent Perfect verzorgt een gratis vooronderzoek en nacontrole in Nederland.
3. Dent Perfect zorgt er voor dat u in Nederland en ter plaatse in Turkije in de meest ontspannen omgeving de behandeling kunt ondergaan.
4. Dent Perfect verzorgt het arrangement dat bij u past (vliegticket, hotel, transfers, stedentrip, begeleiding) zodat u onbezorgd uw medische reis kunt ervaren.


 

Uw eerste vooronderzoek in Almere :
Zaterdag 23 Juni 2018
Volgende afspraken
  • Zaterdag 8 september 2018
  • Zaterdag29 september 2018
  • Zaterdag 20 oktober 2018
  • Zaterdag 24 november 2018
  • Zaterdag 15 december 2018
Houtstraat 70, 1353 BD Almere
036-202 21 15
info@dentperfect.nl
WhatsApp