06 - 150 387 65| 036 - 202 21 15| info@dentperfect.nl

Kwalitatief & betaalbaar

Bent u op zoek naar kwalitatief & betaalbaar kronen? Dan bent u bij Dent Perfect op de juiste adres. In Nederland worden patiënten geconfronteerd met hoge rekeningen als het gaat om kronen. Voor het zelfde kwaliteit en materiaal kronen kunt u terecht in onze super moderne praktijk in Turkije. Onze tandarts dr.dt. Arslan welke gespecialiseerd is in prothese en implantaten zorgt dat u weer zorgeloos kunt lachen.

U kunt kiezen voor verschillende materiaal kronen in Turkije, het meest toegepaste materiaal voor kronen zijn metaal/porselein en porselein/zirkonium. In onze praktijk in Nederland maakt u al kennis met de behandelende tandarts uit Turkije. Uw gebit wordt onder loep genomen en worden gekeken wat voor u de mogelijkheden zijn. Binnen drie werkdagen ontvangt u een behandelplan met aangegeven tand elementen en codes voor kronen. Mocht u beslissen om af te reizen naar Turkije kunt u het ons aangeven.

Nederlands sprekende begeleidster

Wanneer u in Turkije bent gearriveerd wordt u begeleidt door onze Nederlands sprekende begeleidster. U kunt bij haar met al uw vragen terecht, en wordt u begeleid gedurende tijd die u doorbrengt in Turkije.

DentPerfect Turkije

Meer weten over onze gebitsrenovatie? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan. Wij helpen u graag!

Dent Perfect op Instagram

Chat met Dent Perfect