Kronen Turkije


Bent u op zoek naar kwalitetief & betaalbaar kronen? Dan bent u bij Dent Perfect op de juiste adres. In Nederland worden patiënten geconfronteerd met hoge rekeningen als het gaat om kronen. Voor het zelfde kwaliteit en materiaal kronen kunt u terecht in onze super moderne praktijk in Turkije.  Onze tandarts dr.dt. Arslan welke gespecialiseerd is in prothese en implantaten zorgt dat u weer zorgeloos kunt lachen.

 

U kunt kiezen voor verschillende materiaal kronen in Turkije, het meest toegepaste materiaal voor kronen zijn metaal/porselein en porselein/zirkonium.  In onze praktijk in Nederland maakt u al kennis met de behandelende tandarts uit Turkije. Uw gebit wordt onder loep genomen en worden gekeken wat voor u de mogelijkheden zijn. Binnen drie werkdagen ontvangt u een behandelplan met aangegeven tand elementen en code’s voor kronen. Mocht u beslissen om af te reizen naar Turkije kunt u het ons aangeven.

 

Wanneer u in Turkije bent gearriveerd wordt u begeleidt door onze Nederlands sprekende begeleidster. U kunt bij haar met al uw vragen terecht, en wordt u begeleid gedurende tijd die u doorbrengt in Turkije.

 

› Boek gelijk een uitgebreid vooronderzoek in Nederland!Uw eerste vooronderzoek in Almere :
Zaterdag 23 Juni 2018
Volgende afspraken
  • Zaterdag 8 september 2018
  • Zaterdag29 september 2018
  • Zaterdag 20 oktober 2018
  • Zaterdag 24 november 2018
  • Zaterdag 15 december 2018
Houtstraat 70, 1353 BD Almere
036-202 21 15
info@dentperfect.nl
WhatsApp