Praktijk İstanbul

Tandartspraktijk in Turkije / Istanbul

 

De moderne tandartspraktijk in Turkije biedt u de nieuwste behandelmethoden en technieken. Vrijwel alle behandelingen kunnen in de praktijk uitgevoerd worden. De praktijk in Turkije is in het bezit van een ISO 9001: 2000 certificaat en er wordt uiterste zorg besteedt aan hygiëne. De kliniek is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur van westerse makelij. U kunt onder andere via een camera meekijken tijdens uw behandeling. Ook maakt de praktijk gebruik van lasertechnologie, waardoor de behandelingen met uiterste precisie uitgevoerd kunnen worden.

 

Het eerste gesprek en de kennismaking met uw tandarts gebeuren in Nederland. U krijgt eerst een intake gesprek met uw tandarts over uw gebit, vervolgens wordt het behandelplan met u doorgenomen. Ook ontvangt u een vrijblijvende offerte die u eventueel bij uw verzekeraar kunt voorleggen.

 

Met behulp van plaatselijke verdovingen wordt de behandeling pijnloos uitgevoerd, ook tijdens de behandeling houdt u communicatie met de tandarts en kunt u aangeven of alles naar wens is. U krijgt in onze kliniek in Turkije een kwalitatief hoogwaardige behandeling, deze is in Nederland zeer moeilijk te verkrijgen en u zult tevens duizenden euro’s besparen.

Praktijk İstanbul

Lees de ervaringen van onze patiënten
Uw eerste vooronderzoek in Almere :
Zaterdag 23 Juni 2018
Volgende afspraken
  • Zaterdag 8 september 2018
  • Zaterdag29 september 2018
  • Zaterdag 20 oktober 2018
  • Zaterdag 24 november 2018
  • Zaterdag 15 december 2018
Houtstraat 70, 1353 BD Almere
036-202 21 15
info@dentperfect.nl
WhatsApp