Implantaten Turkije


U wilt betaalbaar & kwalitatief implantaten laten plaatsen. In Nederland worden patiënten geconfronteerd met hoge rekeningen en zoeken een alternatief om implantaten te kunnen plaatsen voor weinig geld.

 

In onze supermoderne praktijk in Turkije welke bekleed is met de nieuwste generatie apparatuur kunt u terecht voor implantaten. Wij passen in Turkije twee verschillende merk implantaten (titanium) toe voor onze patiënten.  Het Amerikaans fabricaat implantaten Biohorizons www.biohorizons.com en de Zwitsers fabricaat implantaten www.straumann.com.  Deze merk implantaten worden Internationaal het beste kwaliteit aangewezen en aangeraden aan implantologen.  Wanneer u in Turkije behandelt wordt krijgt u van onze implantoloog een certificaat waar u Internationaal de recht krijgt voor nazorg en garantie.

 

U maakt kennis met onze implantoloog in Rotterdam, u ondergaat een vooronderzoek en worden OPG röntgen foto’s van uw gebit gemaakt.  U ontvangt binnen 3 werkdagen een behandelplan met een kostenplaatje.  Wanneer u ons aangeeft dat u wilt afreizen voor implantaten naar Turkije, regelen wij uw arrangement. Onze Nederlands sprekende begeleidster staat  u dienst in Turkije, en helpt u met alle vragen die u tegenkomt in Turkije

 

Wilt u ook voor uw implantaten naar Turkije en meer dan 50% besparen aan uw kosten?

 

› Boek gelijk een uitgebreid vooronderzoek in Nederland!Uw eerste vooronderzoek in Almere :
Zaterdag 23 Juni 2018
Volgende afspraken
  • Zaterdag 8 september 2018
  • Zaterdag29 september 2018
  • Zaterdag 20 oktober 2018
  • Zaterdag 24 november 2018
  • Zaterdag 15 december 2018
Houtstraat 70, 1353 BD Almere
036-202 21 15
info@dentperfect.nl
WhatsApp