Implantaten kosten


Implantaten kosten zijn zeer belangrijk, de prijs kan namelijk behoorlijk oplopen. De implantaten kosten hangen ondermeer af van waar deze geplaatst moeten worden. Ook is het belangrijk of er nog tanden aanwezig zijn. Indien u een implantaat voorzien van kroon (kies) wilt, dan worden niet slechts de kosten voor het implantaat berekend maar ook de kroon en het trekken van de kies. De implantoloog moet verschillende handelingen verrichten waardoor deze bijkomende kosten in rekening gebracht worden.

Wij van Dent Perfect geven altijd een offerte voordat u afreist naar Turkije. Deze offerte met ondermeer de kosten van implantaten kunt u vervolgens weer bespreken met uw zorgverzekeraar. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan!

Bij het bepalen van de prijs van een implantaat zijn er verschillende factoren die een rol spelen. Moet er bijholteopbouw plaatsvinden (Sinuslift), hoeveel implantaten heeft de patiënt nodig, wat voor beet heeft de patiënt en wat is het beste implantaat systeem voor de gebitssituatie. Ook het merk en het materiaal spelen een grote rol.Uw eerste vooronderzoek in Almere :
Zaterdag 14 Januari 2018
Volgende afspraken
  • Zaterdag 3 februari 2018
  • Zaterdag 17 maart 2018
  • Zaterdag 21 april 2018
  • Zaterdag 26 mei 2018
  • Zaterdag 30 juni 2018
Houtstraat 70, 1353 BD Almere
036-202 21 15
info@dentperfect.nl
WhatsApp