Implantaat kosten


Implantaat kosten

Het belangrijkste aspect om een keuze te maken, zijn de implantaat kosten. Er is nog steeds veel onduidelijkheid over wat er heden ten dage vergoed wordt door zorgverzekeraars in Nederland. En zijn implantaat kosten aftrekbaar van de belasting.

De duurzame constructie van een implantaat maakt dat deze zeer lang mee gaat, zelfs nog langer dan een natuurlijke wortel. Een implantaat vereist net zoveel onderhoud als een natuurlijke tand met wortel of kroon met wortel. Een kroon die afbreekt van een implantaat komt net zo vaak voor als bij een kroon die afbreekt van een wortel.

De implantaat kosten wegen zeker op tegen de kosten die u aan uw gebit zonder implantaten heeft. Deze kosten kunnen enorm oplopen door alle behandelingen en het onderhoud. Implantaten zijn een oplossing die duurzaam is, in het begin zijn de kosten hoger, maar op lange termijn zal het zeker een goede investering zijn.

Wanneer u beslist om een implantaat behandeling te ondergaan, verwijzen wij u eerst door naar onze praktijk in Rotterdam. Daar zult u een uitgebreid vooronderzoek ondergaan en worden foto’s van uw gebit gemaakt, deze gegevens worden ook naar uw behandelende implantaloog verzonden met de bevindingen van onze tandarts in Rotterdam. Aan de hand van de terugkoppeling van onze implantaloog in Turkije stellen wij uw behandelplan samen waar u ook de kosten terug kunt vinden.Uw eerste vooronderzoek in Almere :
Zaterdag 23 Juni 2018
Volgende afspraken
  • Zaterdag 8 september 2018
  • Zaterdag29 september 2018
  • Zaterdag 20 oktober 2018
  • Zaterdag 24 november 2018
  • Zaterdag 15 december 2018
Houtstraat 70, 1353 BD Almere
036-202 21 15
info@dentperfect.nl
WhatsApp