Gebitsrenovatie Turkije


Gebitsrenovatie Turkije

Uw gebit is toe aan een renovatie maar de kosten in Nederland laten dat niet toe! Via Dent Perfect kunt u een kwalitatief gebitsrenovatie ondergaan in Turkije waardoor u meer dan 50% kunt besparen aan kosten. Onze moderne praktijk in Turkije is bekleed met de nieuwste technieken, u wordt behandeld door Internationaal opgeleid ervaren implantoloog die liefde heeft voor zijn vak.

Voordat u afreist naar Turkije ondergaat u een uitgebreid vooronderzoek in Nederland door onze implantoloog dr.dt.Arslan. Er wordt bekeken naar uw gebit en word besproken wat de mogelijkheden zijn tot een gebitsrenovatie in Turkije. U ontvangt vervolgens een behandelplan met een kostenplaatsje.

Wanneer u beslist om af te reizen naar Turkije voor uw gebitsrenovatie geeft u ons het door en organiseren wij uw reis naar Turkije. U wordt gedurende tijd die u mee maakt in Turkije begeleidt door onze Nederland en Turks sprekende begeleidster.

Wilt u ook een veilig, betrouwbaar&betaalbaar gebitsrenovatie in Turkije ondergaan? U kunt hiervoor gerust contact met ons opnemen.Uw eerste vooronderzoek in Almere :
Zaterdag 23 Juni 2018
Volgende afspraken
  • Zaterdag 8 september 2018
  • Zaterdag29 september 2018
  • Zaterdag 20 oktober 2018
  • Zaterdag 24 november 2018
  • Zaterdag 15 december 2018
Houtstraat 70, 1353 BD Almere
036-202 21 15
info@dentperfect.nl
WhatsApp