Composiet facings


Composiet facings

Composiet facings worden gemaakt van ongeveer hetzelfde materiaal als dat van een witte vulling. Het materiaal van een witte vulling is ook gemaakt van composiet. Composiet is een soort kunsthars vermengd met nog een paar andere stoffen. U kunt zich voorstellen dat een behandeling met composiet facings gemakkelijker en dus goedkoper is uit te voeren dan een porseleinen facings behandeling. Het vervaardigen van composiet facings kan gedaan worden in een behandeling of zitting.

De behandeling is redelijk eenvoudig. Nadat de tand bewerkt is worden er nog een aantal belangrijke voorbereidingen gedaan om de composiet facings te maken. De composiet facings worden gemaakt door eerst het glazuur van de tand te behandelen met een zuur en een bonding agent voor de hechting. Daarna wordt laagje voor laagje composiet aangebracht en met een blauwe lamp uitgehard, net als bij witte vullingen. Vervolgens worden de facings in de juiste vorm geslepen en afgewerkt met schuurstripjes, freesjes en polijstmiddelen.

Wanneer u beslist om een facing behandeling te ondergaan in een van onze praktijken welke gevestigd zijn in istanbul en Antalya vragen wij eerst het contact formulier in te vullen en in de toelichting uw situatie uit te leggen. U zult eerst een vooronderzoek ondergaan in onze praktijk en vervolgens stellen wij een behandelplan voor u op.

Uw arrangement wordt van A tot Z door Dent Perfect georganiseerd voor zeer aantrekkelijke kosten, u kunt uiteraard ook zelf uw arrangement boeken m.b.t uw composiet facings behandeling in Turkije.Uw eerste vooronderzoek in Almere :
Zaterdag 23 Juni 2018
Volgende afspraken
  • Zaterdag 8 september 2018
  • Zaterdag29 september 2018
  • Zaterdag 20 oktober 2018
  • Zaterdag 24 november 2018
  • Zaterdag 15 december 2018
Houtstraat 70, 1353 BD Almere
036-202 21 15
info@dentperfect.nl
WhatsApp