Praktijk Almere

De praktijk in Almere

 

Je vindt Tandartspraktijk in hartje Almere Haven. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. De praktijk is volledig rolstoeltoegankelijk. Gemak voor onze cliënten staat voorop. Denk bijvoorbeeld aan ruime openingstijden, snelle behandeling bij pijnklachten en online inschrijven.

 

De praktijk in Almere is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur, hier vindt het vooronderzoek en de nacontrole(s) plaats. In een ontspannen en aangename sfeer wordt u uitgebreid geïnformeerd over de behandelmogelijkheden. Ook krijgt u direct inzicht in de behandelkosten, waarbij u zult merken dat u duizenden euro’s kunt besparen door een gebitscorrectie in Turkije te laten uitvoeren.

 

U zult tijdens de vooronderzoek dagen in deze praktijk kennismaken met uw tandarts Hermans. Tijdens deze vooronderzoek wordt uitgebreid naar uw gebit gekeken indien nodig een OPG röntgen foto worden genomen. Achteraf kunt u de mogelijkheden bespreken over uw gebit en zal een uitgebreid behandelplan worden samengesteld waar u de kostenplaatje terug kunt vinden.

Praktijk Almere

Lees de ervaringen van onze patiënten
Uw eerste vooronderzoek in Almere :
Zaterdag 14 Januari 2018
Volgende afspraken
  • Zaterdag 3 februari 2018
  • Zaterdag 17 maart 2018
  • Zaterdag 21 april 2018
  • Zaterdag 26 mei 2018
  • Zaterdag 30 juni 2018
Houtstraat 70, 1353 BD Almere
036-202 21 15
info@dentperfect.nl
WhatsApp